banner113

Alanya Kaymakamı: Ağzımızdan çıkacak olan sözlere...!

banner106

Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, son günlerde gündemi meşgul eden tekneciler ile bir araya geldi

Alanya Kaymakamı: Ağzımızdan çıkacak olan sözlere...!
07 Haziran 2017 Çarşamba 12:27

banner108
banner238

Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu Başkanlığında, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı, Sahil Güvenlik Bot Komutanı S.G. Yüzbaşı Erdinç Karadeniz, Alanya İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Rüzgar, Alanya Liman Başkan V. Mustafa Akdoğan, Alanya Belediyesi Zabıta Müdürü Hasan Akın, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin ve tur teknecilerinin katılımıyla Alanya Balıkçı Barınağı ile ilgili Alanya Kaymakamlığında toplantı düzenlendi.
Toplantıda, tur teknecilerinin istek, talep ve sorunları görüşüldü. Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, "Turizm ve güvenlik sıkıntıları hepimizin. Bu sorunları birlikte çözmeliyiz. Kooperatif kendi içerisinde birlik ve beraberliğini korumalı, Kooperatif yönetimi Alanya için el birliği ile çalışmalı" dedi.
Ruhsatların tekrar gözden geçirileceğini söyleyen Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, "Alanya'nın her yerinde kurallar aynı olacak. Gece turuna çıkan tekneler de incelenecek, yapılan işlemler Alanya’nın geleceği için oldukça önemli" dedi.
Kooperatifin, yasalara uygun şekilde görevini tam olarak yapması gerektiğini belirten Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu sözlerini şöyle tamamladı: "Kooperatif kendi içerisinde birlik ve beraberlik içinde olmalı. Ağzımızdan çıkacak olan sözlere dikkat etmeliyiz. İlçemizin imajını bozmaya hakkımız yok."

 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.