banner113

Alanya'nın sağlık çalışanlarından türkü ziyafeti

banner106

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Türk Halk Müziği Korosu AlanyaTicaret ve Sanayi Odası'nda unutulmaz bir konsere imza attı. 

Alanya'nın sağlık çalışanlarından türkü ziyafeti
09 Mayıs 2017 Salı 11:41

banner108
banner238
Konsere Kaymakam Mustafa Harputlu, Cumhuriyet Başsavcısı Musa Taşkın, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Hastane yöneticisi Dr. Tevfik Yazan, hastane yönetimi, sağlık çalışanları ve çok sayıda davetli katıldı.  ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi sağlık çalışanlarından oluşan Türk Halk Müziği Korosu'nun 12-18 Mayıs 'Hemşireler Haftası' etkinlikleri kapsamında verdiği konser, izleyicilerden tam not aldı. 

Gecenin sürprizini ise  Hastane Yöneticisi Dr. Tevfik Yazan ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Gamze Taşkın’dan geldi. Gamze Taşkın unutulmaz gecede sazını konuştururken  Dr.  Yazan‘da kendisine "Düz Dara" türküsüne eşlik ederek yanıt verdi. İzleyiciler bu başarılı performansı ayakta alkışlayarak taçlandırdı. Sahnede devleşen sağlık çalışanları birbirinden güzel türküleri koro şefi Cüneyt Güzel eşliğinde katılımcılar için seslendirdi.  

İzleyiciler unutulmaz geceyi konser sonunda koro üyelerini saatlerce alkışlayarak yanıt verdi. Gecenin sonunda organizasyonda emeği geçenlere plaket taktim edildi.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.