banner113

Alanya'yı böyle tarif etti; "Güzel tatil geçiriyorum

banner106

Alanya'da devam eden 2017 turizm sezonu sorunsuz bir şekilde sürüyor

Alanya'yı böyle tarif etti; "Güzel tatil geçiriyorum
10 Ağustos 2017 Perşembe 16:38

banner108
banner238
Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, müşteri memnuniyeti konusunda sorunlarının olmadığını söyledi.
Fiyat/kalite konusunda rakiplerinin olmadığını kaydeden Sili, "Doğal, tarihi güzellikleri ve alternatif turizme yapılan yatırımlarla orta ve uzun vadede dünya turizminde söz sahibi olmaya aday ülkeyiz hatta bugün de söz sahibiyiz. Asla ve asla kalite noktasında endişe duymadığımızı belirtiyorum. Bölgemiz ve tesislerimiz en iyi hizmeti sunmaya devam edecektir." dedi.
Grand Okan Otel'in İngiliz kökenli yöneticisi Amanda Özsoy da 20 yıldır Alanya'da otel sektöründe çalıştığını söyledi. Özsoy, "Kalitemiz yüksek. İtalya ve İspanya ile kıyaslamıyoruz bile kendimizi. Bizim 18 yıllık misafirlerimiz var. Bu insanların neden geldikleri belli." ifadelerini kullandı.
Hollandalı turist de doğum günü nedeniyle Türkiye'ye tatile geldiğini söyleyerek, "Buradayken Amsterdam'dan daha mutlu hissediyorum. Burayı çok seviyorum. Hatta 2 ay önce de gelmiştim. İnsanlarını çok seviyorum. Denizde balıklarla yüzmeyi çok seviyorum." şeklinde konuştu.
Alanya'da tatil yapan Natali Golibeva, Rusya'dan tatile 10 gün önce geldiğini ifade etti. Tatilin keyfini çıkardığını ve stres attığını dile getiren Golibeva, memnuniyetini "Hiçbir sorunumuz yok. Otelde her şey mükemmel. Buraya gelin güneşin ve denizin keyfini çıkarın." sözleriyle anlattı.
Julia Smirnova da 5 gün önce Alanya'ya geldiğini ifade ederek, yemekleri lezzetli bulduğunu ve tatilin keyfini çıkardıklarını dile getirdi. Sminnova, burayı çok beğendiğini vurgulayarak, yine geleceğini belirtti.
Ailesiyle tatile gelen Julia Tishkova da tatilde her şeyin istediği gibi gittiğini dile getirdi. Tishkova, "Burada her şey normal. Sorun yok, güzel bir tatil geçiriyorum." dedi.
 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.