banner113

Antalya otobüsünde ölen ve yaralananların isimleri

banner106

Afyonkarahisar'da, sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsünün refüjdeki su kanalına devrildiği kazada yaşamını yitiren 7 kişi ile yaralananların kimlikleri tespit edildi.

Antalya otobüsünde ölen ve yaralananların isimleri
19 Eylül 2018 Çarşamba 09:11

banner108
banner238
Kazada otobüs şoförü Deniz Gökçe ve muavin Mustafa Mercan ile Ahmet Bacak, Sabri Demir, Mustafa Efe Malkoç, Süleyman Başar ve Hasan Işık'ın (55) yaşamını yitirdiği öğrenildi.
Kazada ayrıca Nurullah Akın, Furkan Erseçkin (23), Emrah Tanır, İlkay Özçelik (32), Halil Arıkan (26), Halil Burak Arısoy (20), Muhittin Cebeci (22), Seda Yıldırım (22), Sema Uçar (24), Muhammed Akın (10), Beybuzar Akın (65), Sertaç Altun (40), Galip Göktuğ Uçar (25), Ali Sincar (46), Fatma Duman, Furkan Çiğdem (22), Mehmet Aytuğ Uçer (21), Ali Alptuğ Uçer (12), Nurcan Akdemir (25), Beytullah Sinan Aslan (34), Mehmet Salih Akın (44), Ahmet Necdet Coşguncan (18), Zehra Coşguncan (43), Samet Sarıkaya (20) ve Melike Ahsen Coşguncan (20) ile kimliği tespit edilemeyen 3 kişi yaralandı.
6 KİŞİ AĞIR YARALI
Öte yandan yaralılardan Nurullah Akın, Furkan Erseçkin, Emrah Tanır, İlkay Özçelik, Halil Arıkan ve Halil Burak Arısoy'un sağlık durumunun ciddi olduğu belirtildi.

Otobüs şoförü Deniz Gökçe yaşamını yitirdi

İKİ HAFTA ÖNCE ÜNİVERSİTEYE KAYDINI YAPTIRDI
Afyonkarahisar’da kontrolden çıkıp refüjdeki sulama kanalına devrilen yolcu otobüsünde yaşamını yitirenlerden Ahmet Bacak’ın Eskişehir Anadolu Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Uçak Gövde ve Bakım Bölümü öğrencisi olduğu öğrenildi. Antalya’nın Kumluca ilçesinde oturan Hüseyin ve Zuhal Bacak çiftinin iki çocuğundan büyüğü olan Ahmet Bacak’ın bu yıl üniversiteyi kazandığı ve 2 hafta önce kaydını yaptırdığı belirtildi.

Ahmet Bacak’ın anne ve babası tarafından dün gece Antalya Şehirlerarası Otobüs Terminali’nden Eskişehir’e uğurlandığı kaydedildi. Ahmet Bacak’ın Kumluca’ya döndüklerinde kendisini aramalarını istediği anne ve babasının dün saat 02.00 sıralarında kendisiyle telefonda görüştüğü, birkaç saat sonra da kazanın meydana geldiği öğrenildi. Telefon görüşmesinden kısa süre sonra kazayı haber alıp, bu sabah Afyonkarahisar’a giden Hüseyin ve Zuhal Bacak çifti, çocuklarının ölüm haberiyle yıkıldı. Ailenin lise öğrencisi bir kız çocukları daha olduğu belirtildi.
CENAZESİ KUMLUCA’YA GETİRİLDİ
Ahmet Bacak’ın cenazesi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildikten sonra akşam saatlerinde Kumluca Devlet Hastanesi’ne getirildi. Ahmet Bacak’ın yarın Kumluca’da toprağa verileceği belirtildi.


Mustafa Mercan

AK PARTİ'Lİ VEKİLDEN YARALILARA ZİYARET

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, kentte sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsünün refüjdeki su kanalına devrildiği kazada yaralanıp, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınan yaralıları ziyaret ederek, 'geçmiş olsun' dileğinde bulundu. Devletin yanlarında olduğunu, ne ihtiyaçları olursa hastane personeli tarafından karşılanacağını söyleyen Yurdunuseven'e İl Başkanı Hüseyin Sezen, Sağlık İl Müdürü Serhat Korkmaz ve Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Duran eşlik etti.
'LÜTFEN EMNİYET KEMERİMİZİ TAKALIM'
Ziyaret sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Yurdunuseven, "Kazanın olduğu saatten itibaren Sayın Valimiz de konuya el attı. İl jandarma komutanı ve emniyet müdürü, bütün sağlık ekipleri hemen oraya intikal etti. Son edindiğimiz bilgilere göre 7 vatandaşımız hayatını kaybetti. Devlet hastanesinde de yatan 7 yaralımız var. Bunlardan 3'ü biraz sıkıntılı ama diğer yaralılar kontrol amaçlı tutuluyor. Bu kaza bizi üzdü. Tüm sürücülerimize uyarılarda bulunmak istiyorum. Lütfen emniyet kemerimizi takalım, hız limitlerine uyalım ve uykusuz araç kullanmayalım" dedi.
'EN KISA ZAMANDA TABURCU EDECEĞİZ'
Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Duran da hastanede 7 yaralı olduğunu aktarırken, 4 hastanın ortopedi ve genel cerrahi servisinde, 3'ünün ise yoğun bakımda tedavi gördüğünü kaydetti. Sağlık durumu kritik olan hastaların yoğun bakımda olduğunu belirten Duran, "Diğer hastalarımızı ameliyat edilerek, en kısa zamanda sağlığına kavuşturacağız. Birkaç gün içinde taburcu etmek için çalışıyoruz" diye konuştu.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.