banner113

Avsallar mahallesine yeni park müjdesi

banner106

Alanya Belediyesi, Avsallar Mahallesi’ne yeni bir park daha kazandırıyor. Geçtiğimiz günlerde 1535 m2’lik alana projelendirilen parkın yapım aşamasında da sona gelindiği açıklandı.

Avsallar mahallesine yeni park müjdesi
17 Ekim 2018 Çarşamba 14:04

banner108
banner238
Alanya’nın tüm mahallelerinde yaşam alanları ve çocuk oyun alanlarının sayısı hızla artıyor.Mahalle ve kırsal alanlarda bulunan mevcut parklardaki yıpranmış oyun gruplarıyenileniyor.Bu kapsamda Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Avsallar Mahallesi Naltaş Sokak’taki 1535 m²’lik yeşil alan için park projesi çizilirken yapım çalışmalarının da sonuna gelindi. İçerisinde basketbol sahası, dinlenme alanları,çocuk oyun aletleri, dış mekan spor aletleri olan parkın peyzaj çalışmaları yapılarak vatandaşların kullanımına sunuldu.
‘’ÇOCUKLAR VE GENÇLERİN SAĞLIKLARI İÇİN ÇALIŞIYORUZ’’
Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar yaptığı açıklamada; "Çocuklarımızın ve Gençlerimizin daha sağlıklı bir nesilolarak yetişmesi için çocuk parkları ve spor alanlarının her mahallemizde çoğaltılması adına çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz" dedi.



 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.