banner113

Başkan Yücel, O bölgeye düğün salonu yaptırıyor

banner106

Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, batı bölgesinde 10 mahalleyle birlikte çevresindeki mahallelere de ortak hizmet verecek yeni bir düğün salonu daha yapıyor. 

Başkan Yücel, O bölgeye düğün salonu yaptırıyor
13 Haziran 2018 Çarşamba 16:47

banner108
banner238
Güney Mahallesi’nde inşaat çalışmalarına başlanan Güney (Hüddoğlu) Düğün Salonu’nun temeli 20 Haziran Çarşamba günü saat 16.00’da düzenlenecek törenle atılıyor.
GÜNEY (HÜDDOĞLU) DÜĞÜN SALONU’NUN TEMELİ 20 HAZİRAN’DA ATILIYOR
Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, batı bölgesinde 10 mahalleyle birlikte çevresindeki mahallelere de ortak hizmet verecek yeni bir düğün salonu daha yapıyor. Güney Mahallesi’nde inşaat çalışmalarına başlanan Güney (Hüddoğlu) Düğün Salonu’nun temeli 20 Haziran Çarşamba günü saat 16.00’da düzenlenecek törenle atılıyor.
BAŞKAN YÜCEL, DÜĞÜN SALONU İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
Bir projeyi daha gerçeğe dönüştüren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 20 Haziran Çarşamba günü düzenlenecek temel atma töreni öncesinde Alanya Belediyesi Güney (Hüddoğlu) Düğün Salonu’nda ilgili birim amirleriyle incelemelerde bulundu ve son hazırlıkları gözden geçirdi.
1 MİLYON 720 BİN TL + KDV BEDELLE İHALE EDİLDİ
Projesi hazırlanarak, ihalesi yapılan ve inşaatına başlanan Güney (Hüddoğlu) Düğün Salonu 1 Milyon 720 Bin TL + KDV’ye ihale edildi. Projede 500 kişilik ana salon, muhtar odası, hazırlık odası, mescit, mutfak, bebek bakım odası bulunuyor. Ayrıca salonun dış mekânı da projelendirilerek çocuk oyun grubu, piknik alanları ve dinlenme mekânları oluşturulacak.
500 KİŞİLİK ANA SALON VE AÇIK MEKÂN OLARAK PROJELENDİRİLDİ
Salonla ilgili bilgi veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Batıda 10 mahallemize ve bu mahallelerin yakınındaki yerleşim bölgelerine birlikte hizmet verecek çok amaçlı yeni bir salonun daha yapımına başladık. İlçemiz Güney Mahallesi’nde yapımına başlanan çok amaçlı salon projesi Güney Mahallesi, Burçaklar Mahallesi, Yenice Mahallesi, Orhan Mahallesi, Gözübüyük Mahallesi, Gümüşgöze Mahallesi, Karamanlar Mahallesi, Güzelbağ Mahallesi, Bayır Mahallesi ve Bayırkozağacı Mahallesi’nin düğün, nişan, toplantı gibi ihtiyaçlarını karşılayacak. “ dedi.
BAŞKAN YÜCEL’DEN TEMEL ATMA TÖRENİNE DAVET
Tüm Alanya halkını 20 Haziran Çarşamba günü saat 16.00’da yapılacak olan temel atma törenine davet eden Belediye Başkanı Yücel, “Mahalle gezilerimiz sırasında bölgede yaşayan vatandaşlarımıza söz vermiştik. Şimdi bu sözü yerine getiriyoruz. Alanya Belediyesi Hüddoğlu Düğün Salonu inşaatına başladık. Salonumuz bitince yıllardır bu bölgenin ihtiyacı olan önemli bir eksikliği de gidermiş olacağız. 20 Haziran’da da temel atma törenini gerçekleştireceğiz. Temel atma törenimize tüm halkımız davetlidir.” dedi. 
 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.