banner113

Bera testi düzenlenen törenle açıldı

banner106

 Rotary Kulübü’nün katkılarıyla  ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesine kazandırılan Klinik BERA işitme cihazı  düzenlenen törenle hizmete açıldı.  

Bera testi düzenlenen törenle açıldı
18 Şubat 2019 Pazartesi 16:24

banner108
banner238
Açılışa; Uluslararası Rotary 2430. Bölge Guvernörü Nuri Altan Arslan,  Alanya Rotary Kulübü Başkanı Ayhan Gedikoğlu, hastane yönetimi ve Rotary Kulübü üyeleri katıldı.  
Uluslararası Rotary 2430. Bölge Guvernörü Nuri Altan Arslan, erken tanı ve tedavi için önemli olan BERA işitme testini Alanya’ya kazandırmış olmaktan dolayı onur duyduklarını söyledi. Arslan, kulüplerinin 1917 yılında kurulduğunu ve her geçen gün büyüyerek kocaman bir aile olduklarını ifade etti. 

Nuri Altan Arslan:”Dünyanın en önemli ve en verimli vakıflarından birisiyiz. Elde ettiğimiz bağışlarla sağlık problemlerin önlenmesini, ekonomik ve toplumsal kalkınmaya katkı sağlamak adına çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Daha nice problemlere çözüm üretmek için çabalarımız ve projelerimiz devam edecektir” dedi.


Alanya Rotary Kulübü Başkanı Ayhan Gedikoğlu ise BERA işitme testi sayesinde birçok ailenin hayatlarına ışık ve umut olacakları için çok mutlu olduklarını dile getirdi. Gedikoğlu: ”Erken teşhis ve tedavi için önemli olan bu cihazı Rotary ailemizin katkılarıyla gerçekleştirdik. Bağışların %67’si yurtdışından gelmiştir.“ diye konuştu.
 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.