banner113

Burası Alanya!

banner106

Alanya'da şiddetli rüzgar ve fırtına hayatı olumsuz yönde etkiledi. Ağaçlar devrildi, çatılar uçtu, denize kıyısı olan bazı işletmeler yerle bir oldu, elektrik direkleri devrildi. Kaynak: Alanya fırtınaya teslim oldu

Burası Alanya!
15 Ocak 2019 Salı 16:45

banner108
banner238

Çarşı Mahallesi, Eczacılar Caddesi üzerinde bulunan bir ağaç, şiddetli rüzgara daha fazla direnemeyerek devrildi. Park halindeki araçların üzerine devrilen ağaç, maddi hasara neden oldu. Devrilen ağaç itfaiye ekiplerince kaldırılırken, şans esri olayda ölen ya da yaralanan olmadı. 

ŞİDDETLİ RÜZGAN

Özel Hamdullah Emin Paşa (ÖHEP) Koleji yolunda da elektrik direği şiddetli rüzgardan devrildi. Bölgede bir süre enerji kesintisi yaşanırken CK Akdeniz ekipleri, enerji kesintisinin giderilmesi ve devrilen direğin kaldırılması için çalışma başlattı. 

RIHTIM RESTORANI SU BASTI

Alanya’da yine ÖHEP yolu üzerinde bulunan Kahve & Rengi Kafe’nin çatısı şiddetli rüzgar ve fırtına nedeniyle uçtu. Yine Alanya’nın gözde mekanlarından Rıhtım Restoran’da fırtınadan zarar gören işletmeler arasında yer aldı. Mendireğin üstünden aşıp yat limanındaki tekneleri vuran dev dalgalar, Rıhtım Restoran’da da maddi hasar yol açtı. Sular altında kalan işletme yerle bir oldu.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.