banner113

Devlet baba, yanan binada incelemede bulundu

banner106

Hafta sonu Alanya Küçük Hasbahçe Mahallesi’nde meydana gelen yangın bir işyerinin tamamen yanmasına bazı dairelerin de kullanılamaz hale gelmesine neden olmuştu. 

Devlet baba, yanan binada incelemede bulundu
05 Haziran 2017 Pazartesi 18:09

banner108
banner238
Yangın itfaiyenin müdahalesiyle binanın tamamını sarmadan söndürülürken, olayda can kaybının olmaması en büyük teselli kaynağı oldu. Yangının bilançosu gün ağardıktan sonra ortaya çıktı. Zarar milyonları bulurken, Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney’le birlikte yangın mahallinde incelemelerde bulundu .
Güney, ve Harputlu, işyeri tamamen yanan vatandaşa ve evleri oturulamaz hale gelen vatandaşlarla tek tek sohbet etti ve sorunlarının giderilmesi yönünde devletin ilgili kurumlarının üzerlerine düşen görevleri yaptığını ifade etti.  Alanya itfaiye Müdürlüğü olayla ilgili raporunu hazırlarken, Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı da mağdur olan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için çalışma başlattı. 
Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, vatandaşların büyük bir felaket atlattıklarını belirterek, “ ölen ya da yaralanan olmaması hepimizin en büyük tesellisi, Mağdur vatandaşlarımızı kaymakamımızla birlikte ziyaret ettik. Sorunlarını dinledik. Vatandaşlarımıza devletin ilgili kurumları gerekli destekleri vermek için çalışıyor. “ dedi. 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.