banner113

Dünya'nın en büyük açıksu yüzme yarışı Alanya'da...

banner106

4 kıtadan 18 ülkeyi kapsayan dünyanın en büyük Açıksu Yüzme Yarışları Serisi Oceanman, Türkiye’de ilk kez yapılacak. 

Dünya'nın en büyük açıksu yüzme yarışı Alanya'da...
10 Mayıs 2019 Cuma 15:03

banner108
banner238

Oceanman Türkiye; Gençlik ve Spor Bakanlığı, Antalya Valiliği, Türkiye Yüzme Federasyonu ve Alanya Belediyesi’nin ev sahipliğinde 11-12 Mayıs tarihleri arasında sporun başkenti Alanya’da gerçekleştirilecek. Her yaştan ve her seviyeden yüzücülerin katılacağı organizasyonda 1,5 / 5 / 10 kilometre yarışlarının yanı sıra 3*750 metre ‘Oceanman Team’ takım ve 500 metre ‘Oceanman Kids’ çocuk yarışları da olacak.
Türkiye’nin En Güzel Parkurunda Yarışıyoruz. #AroundTheCastle
Toros Dağları ile Akdeniz’in maviliği arasında yer alan cennet belde Alanya, Keykubat ve Kleopatra arasındaki efsanevi parkuru ile adından söz ettirecek.  Oceanman Türkiye, 5 ve 10 kilometre yarışları Keykubat ve Kleopatra Plajları arasında yapılacak. Yüzücüler Alanya Kalesi çevresinde, ‘Around The Castle’ sloganıyla efsanevi parkuru deneyimleyecek. Keykubat Plajı’ndan verilecek start ile Alanya kalesi çevresinde yüzüp, Kleopatra Plajı’nda 5K Half Oceanman tamamlanacak. 10K Oceanman yüzücüler ise Kleopatra Plajı’nda beslenme noktasında soluklanıp Keykubat Plajı’na geri yüzecekler.
23 Ülkeden 645 Yüzücü, ‘Ben de Oradaydım!’ Diyecek
Dünyanın farklı yerlerinden organizasyona katılacak olan 23 ülkeden, 212’si yabancı toplam 626 yüzücü yepyeni bir coğrafya keşfedecek. Keşfedecekleri yeni coğrafyada, ‘Ben de oradaydım!’ diyecekler. Rekabetin ötesinde kalıcı etkisi olan, anlamlı ve unutulmaz bir deneyim yaşayacaklar.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.