banner113

Fizyoterapistler unutulmadı...!

banner106

Dünya Fizyoterapi Günü kapsamında ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetim birimi ve fizik tedavi uzmanları, kurumunda çalışan fizyoterapistlerle bir araya geldi. 

Fizyoterapistler unutulmadı...!
11 Nisan 2019 Perşembe 15:58

banner108
banner238
Bu anlamlı günde kurumda hizmet veren fizyoterapistlerin günü kutlanarak birlikte pasta kesildi. Hastane Başhekim Yardımcısı Uz. Dr. Zeynep Bozkurt hastalara sadece fiziksel olarak değil psikolojik olarak da destek veren fizyoterapistlerin sağlık alanında yeri ve öneminin çok büyük olduğunu söyledi. 

Bozkurt: “Hareket bozukluğu olan, doğuştan ve sonradan oluşan her türlü yaralanmalarda, hastalık veya yaşlanmaya bağlı ağrılara, fonksiyon bozuklarında hastalarımızı fizik tedavi uzmanlarımızdan sonra fizyoterapist arkadaşlarımız görmekte ve fizyoterapi uygulamaktadır. Uzun ve çok zahmetli olan bu süreçte fizyoterapistlerimiz hastalarımıza psikolojik olarak da destek vermekte iyileşmelerini katkı sağlamaktadır. Fizik tedavi uzmanlarımızla uyum içinde çalışan fizyoterapistlerimizin hastanemize ve sağlık alanına katkıları büyüktür. Sunmuş oldukları hizmetler için hem fizik tedavi uzmanlarımıza hem de fizyoterapist arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ederiz. Bu kapsamda bütün fizyoterapistlerimizin “Dünya Fizyoterapi Günü” kutlu olsun“ diye konuştu.


 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.