banner113

“Gelecek” Alanya'da şekilleniyor

banner106

AK Parti’den ayrılarak Gelecek Partisi’ni kuran Ahmet Davutoğlu’nun partinin yerel yapılanması ile ilgili çalışmaları da sürüyor. En çok merak edilen konu partinin Alanya ilçe yönetimindeki isimler. 5 ismin listede olduğu iddia ediliyor.

“Gelecek” Alanya'da şekilleniyor
18 Aralık 2019 Çarşamba 09:18

banner108
banner238

AK Parti, CHP ve İyi Parti’de kongre süreçleri devam ederken, siyasetin diğer bir ateşi de yeni kurulan “Gelecek” Parti’sinde yer alacak isimler için yanıyor. Ahmet Davutoğlu’nun kurduğu partinin Alanya’daki yönetiminde yer alması beklenen isimler sır gibi saklanıyor. Ancak Gelecek Partisi’nin Alanya İlçe Teşkilatı’nda olmasına kesin gözüyle bakılan bazı isimler ilçede siyaset içinde önemli değişimlere neden olabilir.
5 İSİM KESİN GİBİ
Kulislerde Gelecek Partisi’nin ilçe yönetimi için 5 ismin kesinleşme aşamasında olduğu öner sürülüyor. İddiaya göre, AK Parti’li Eski İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Aras, CHP’li Eski Kargıcak belediye Meclis Üyesi Garip Uçak, AK Parti Eski Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz İçmen, 2009 yılında AK Parti’den Alanya belediye Başkan Adayı olan Kerim Kılınç’ın oğlu Nuri Can Kılınç ve Mehmet Özal Gökçe isimleri Gelecek Partisi’nin ilçe yönetiminde yer alacak.
GİZLİ GÖRÜŞMELER
Gelecek Partisi’nin yönetiminde yer alacak isimlerle yapıldığı iddia edilen en dikkat çekici olanları ise AK Parti’ye küskünlüklerini her ne kadar kabul etmeseler de, küskünlükleri kulislerde ayyuka çıkan Hüseyin Güney ve Mustafa Berberoğlu. Gelecek Partisi’nin yeni yönetiminde yer almaları için iki isimle de görüşmelerin sürdüğü iddia ediliyor. Ancak aralarında da zaman zaman sorunlar yaşandığı ifade edilen AK Parti’nin 2 eski ilçe başkanın aynı anda yönetimde olması nasıl bir sonuç çıkartır bunu görüşmeler olumlu sonuçlandığı takdirde zaman gösterecek.
DEMİR’İN KATILIMI İLE AÇIKLANACAK
Gelecek Partisi’nin Alanya’daki oluşumu, Denizli Eski Emniyet Müdürü ve Gelecek Partisi Kuruculularından Mevlüt Demir’in katılımı ile açıklanacak. Demir’in önümüzdeki süreçte ilçeye gelerek partinin yapılanmasını şekillendirmesi bekleniyor. 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.