banner113

Hukukçuklar Alanya'da buluşacak

banner106

Antalya Barosu'nun öncülüğünde kadına karşı şiddetle mücadelede uluslararası normlar ışığında İstanbul Sözleşmesi Türkiye'nin değişik bölgelerinden hukukçularla Alanya'da tartışılacak. 

Hukukçuklar Alanya'da buluşacak
08 Şubat 2018 Perşembe 14:13

banner108
banner238
Yuvarlak Masa toplantısında yapılacak değerlendirmeler 9 Şubat Cuma günü Gardenia Otel toplantı salonunda gerçekleşecek. Alanya Barosu Kadın Hakları Kurulu'nun da ev sahipliği yapacağı toplantının açılış ve  medya açıklaması saat 9.30'da Gardenia Otel'de gerçekleşecek. TKDF Genel Başkanu Canan Güllü'nün de katılacağı toplantıya tüm basın mensupları davetlidir.
NEREYE GİDİYORUZ
Antalya Barosu Alanya Kadın Hakları Kurulu ve Türkiye Kadın Hakları Derneği Alanya Şubesi 10 Şubat Cumartesi günü saat 15.00'de ALTSO konferans Salonunda Kadına Karşı şiddet ve çocuk istismarı ile ilgili bir konferans düzenlendi. Nereye Gidiyoruz başlıklı konferansta Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Canan Güllü konuşmacı olacak. Güllü, Türkiye ve dünya değerlensirmesi ile katılımcıları aydınlatacak. Konuya duyarlı tüm vatandaşlar davetli.
 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.