banner113

İlyas Bayır "1 lira bile borç bırakmadım denmesi de talihsizcedir"

banner106

Alanya Elektrikçiler Odası Başkanı İlyas Bayır, eski başkanın hesaplarına oda ödemelerinden dolayı bloke konmasına ilişkin, “1 Lira bile borç bırakmadım denmesi de talihsizcedir” dedi.

İlyas Bayır "1 lira bile borç bırakmadım denmesi de talihsizcedir"
06 Eylül 2019 Cuma 11:07

banner108
banner238

Alanya Elektrikçiler Elektronikçiler ve Sıhhi Tesisatçılar Odası Eski Başkanı Turan Sağlamel’in odanın yeni yönetiminin vergilerini ödemediği iddiası üzerine yönetimden açıklama geldi. Sağlamel’in ödenmeyen borçlar yüzünden kendi hesaplarına bloke gelmesine yönelik açıklamaya İlyas Bayır, “Yapılan talihsizce açıklamaların da tabii ki her zaman cevabını verecek, takipçisi de olacağız. Kamuoyunun ve üyelerimizin bu tip açıklamaları dikkate almamalarını her türlü soru ve düşüncelerini odamızdan bilgi alarak her daim hizmet alabilirler” ifadelerini kullandı.

“ÜYELERİMİZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Bayır yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Bildiğiniz üzere göreve gelmemizin hemen ardından sürekli karalamalar ve üyelerimize ısrarla asılsız beyanlar gönderilmektedir. Bu durumdan başta üyelerimiz ve odamız olarak her zaman seçimlerin bir yarış olduğunun bilinci ile yönetim ve denetim kurulu olarak üyelerimize hizmet etmeyi kendimize görev edinmekle ve de verdiğimiz vaatlerimizi yerine getirmek için çalışmaktayız. Bugün Alanya Elektrikçiler Elektronikçiler ve Sıhhi Tesisatçılar Odası’nın yeni yerinde üyelerimize verdiğimiz sözün en önemlisi olan park sorunu olmayan ferah bir ortamda öğle mesailerinde de hizmet veren bir kurum olmanın gururu ile yönetim ve personellerimiz hizmet etmekteyiz. Yapılan talihsizce açıklamaların da tabii ki her zaman cevabını verecek, takipçisi de olacağız. Maalesef bir bilgilendirme mesajı farklı bir şekilde basınımıza yansıtılmış olup bu konular ile alakalı odamızın herhangi bir borcu olmadığını belirtmek isteriz. Dileyen üyelerimiz her zaman odamızdan bilgi alabilirler.

“ODAMIZI SÜREKLİ ŞİKAYET EDİYOR”

1 Lira bile borç bırakmadım denmesi de talihsizcedir. Odamızın eşantiyon geliri ortada olmadığı gibi üst kuruluşlara ödenmemiş borçlarda kayıtlarımızda olup üyelerimizi zor durumda bırakmasına rağmen maalesef bizlere bırakılmıştır. Teslim edilen 130 Bin TL'nin de kongrede 170 Bin TL olarak anlatıldığını da hatırlatmak isteriz. Kendisi tarafından 2018 Mart ayından itibaren şikayetleri ve dilekçeleri ile odamızı sürekli şikayet etmiştir. Müfettişlerce denetlenmiş olup raporları da arşivimizde bulunmaktadır.”

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.