banner113

İyi Partili Subaşından, Cumhuriyet mesajı

banner106

İyi Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı'ndan Cumhuriyet mesajı

İyi Partili Subaşından, Cumhuriyet mesajı
28 Ekim 2019 Pazartesi 14:29

banner108
banner238

 
Cumhuriyetimizin ilanının 96. Yıldönümünde başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak İstiklal Harbimizin kazanılmasında vatanı için bu topraklarda can veren tüm kahramanlarımızı saygıyla ve rahmetle anıyorum.
“Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” ilkesiyle kurulan Cumhuriyetimizin ışığında Türk Ulusunun kararlı ve azimli duruşuyla Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatmaya devam edeceğiz. Cunhuriyetimizin 96. Yaşını büyük bir gururla ve sevinçle kutluyoruz. Atamızın açtığı yolda, gösterdiği hedefte durmadan yürüyerek bayrağımızı nesilden nesile taşımaya, yaşatmaya, yüceltmeye devam edeceğiz.
ASIRLAR BOYUNCA
Türk Ulusu asırlar boyunca vatanı ve bayrağı uğruna can vermeyi göze almış bir millettir. Vatanımızın her karış toprağı için can veren kahramanlarımızın emanetine sahip çıkmak asli görevimizdir.
Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Tüm hemşehrilerimin ve Türk Milletinin 29 Ekim Cumhruriyet Bayramını kutlar, daha nice yıldönümlerini birlikte coşku, sevinç ve gururla kutlamayı temenni ederim.
 

banner109

Etiketler; #hasan subaşı
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.