banner113

Kalem saç ekiminde tekniğin önemi!

banner106

Mehmet Hanifi Kutlar: Kalem Saç Ekimi Tekniğinin Önemini Anlattı !

Kalem saç ekiminde tekniğin önemi!
18 Ağustos 2020 Salı 13:48

banner108
banner238

Kalem saç ekimi (DHI) hakkında tüm detaylar bu sayfada! DHI saç ekim tekniğinin açılımı “Direct Hair İmplant”tır, yani direkt saç ekimi. Dhi saç ekim tekniğini diğer tekniklerden ayıran ve öne çıkaran özellik donör alandan greftler alındıktan sonra, ekim yapılacak bölgeye kanal açma ve saç kökünü yerleştirme işlemlerinin yapılmamasıdır. Bu iki işlemi de kendi özel kalemi sayesinde DHI yöntemi ile aynı anda yapabiliyoruz. 

DHI TEKNİĞİ NEDİR? 
Mehmet hanifi kutlar 
Temelde; donör bölgeden saç alımı FUE tekniği ile aynıdır. Ekim esnasında kanal açma işlemi de FUE yöntemi ile benzerlik göstermektedir. En önemli fark Dhi saç ekiminde saç kökünü yerleştirme işlemini kendi özel iğnesi ile yapılıyor olmasıdır. 
Choi kaleminin iğnesi silindirik ve keskin uçludur. Kanala benzeyen iğne içerisine greft yerleştirilir ve planlanan alana ekilir. Bu sayede saç ekimi yapılacak bölge tıraş edilmeden ekim işlemi gerçekleştirilebilir. Özellikle sıklaştırma işlemlerinde Dhi ekim yöntemi tercih edilmektedir. 
DHI SAÇ EKİMİNDE ACI HİSSEDİLİR Mİ ? 
Mehmet hanifi kutlar 
DHI saç ekimi de tıpkı FUE saç ekimi gibi lokal anestezi, iğnesiz anestezi veya sedasyon altında rahatlıkla yapılabilen bir uygulamadır. Sedasyon sizin en konforlu şekilde hiçbir şey hissetmeden saç ekimini tamamlamanızı sağlar. 
Saç köklerinin özel bir solüsyonda olsa bile dışarda kaldığı süreyi kısaltır, bu sayede saç köklerinden maksimum verim alınır. z Saç köklerindeki kayıp oranı düşer.  Kanama oranı minumum düzeydedir.  Traşsız saç ekimi tercih edildiğinde en verimli DHI saç ekim tekniğidir. Daha az hasar daha hızlı iyileşme süresi vardır. Sıklaştırma yapılacak alanlarda varolan saçlara zarar vermeden işlem yapılabilmektedir. İşlem sedasyonla yapıldığında siz hiçbir şey hissetmeden saç ekimi tamamlanmış olur. 

banner109
banner110
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.