banner113

Katlı Kavşaklar’da sona gelindi

banner106

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Karayolları işbirliği ile yapılan Telekom ve Ticaret Lisesi Kavşakları’nda geriye sayım başladı. 

Katlı Kavşaklar’da sona gelindi
30 Mayıs 2017 Salı 14:16

banner108
banner238
Alanya şehir içi trafiğini rahatlatacak olan Telekom ve Ticaret Lisesi Kavşakları’nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Katlı ve köprülü kavşaklarında ekipler asfalt, bordür, su gideri ve kaldırım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlk kat asfaltı tamamlanan kavşaklarda bordür taşları ve korkuluklar döşendikten sonra son kat asfaltı da yapılarak  araçların geçişine hazır hale getirilecek. 
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin projesini hazırlayarak yapımında öncü olduğu katlı kavşaklarda ilk çalışma Şubat ayında başlamıştı. 4 aylık süreçte tamamlanan katlı ve köprülü kavşakların Ramazan Bayramı öncesi araç trafiğine açılması planlanıyor. Çalışmalar da bu doğrultuda hızlı bir şekilde sürdürülüyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “  Alanya şehir içi trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak olan katlı kavşaklar tamamlanmak üzere…  Antalya Büyükşehir Belediyemizin destekleri ile başlatılan kavşaklar ve çevre yolu hizmete girdikten sonra Alanya Şehir Merkezi trafiği daha da rahatlayacak. Bu dev projeyi şehrimize kazandıran, hükümetimize, Bakanımıza ve Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum “ dedi.  
 

banner109
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.