banner113

Kavgaya ibretlik ceza. İş yerleri 1'er hafta...!

banner106

Manavgat'ın Side Mahallesi’nde iki restoranın çalışanları müşteri için birbirlerine sopalarla girdi. Kaymakamlık 2 işyerine de 1’er hafta kapatma ve 109’ar lira da para cezası uyguladı

Kavgaya ibretlik ceza. İş yerleri 1'er hafta...!
03 Haziran 2017 Cumartesi 11:16

banner108
banner238
Antalya'nın Manavgat ilçesinin ünlü tatil bölgesi Side'de iki restoran çalışanlarının müşteri kapma kavgası yerli ve yabancı tatilcilere zor anlar yaşattı.
PARA CEZASI DA VERİLDİ
Liman Caddesi'ndeki restoranların çalışanları, cadde üzerinde gezintiye çıkan turistleri kendi işletmelerine yönlendirmeye çalıştı. Bir süre sonra her iki restoranın çalışanlarının başladıkları sözlü tartışma sopalı kavgaya dönüştü. Vatandaşın haber vermesiyle olay yerine gelen jandarma ekipleri, işyerlerinin güvenlik kameralarını izleyerek hanut yapanları ve kavgaya karışanları tek tek tespit etti. Jandarma tarafından hanut yapanlara 109 lira idari para cezası verilirken, işyerlerine ise 1 hafta süreyle faaliyetten men cezası verilip Manavgat Kaymakamlığı'na gönderildi. Kapatma kararının kaymakamlık tarafından onaylanarak uygulamaya koyulduğu belirtildi.
 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.