banner113

Konaklı Eski Antalya Caddesi düzenlenecek

banner106

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Mahmutlar Barbaros Caddesi’nde yaptığı çalışmanın bir benzerini Konaklı Eski Antalya Yolu’nda gerçekleştirecek.

Konaklı Eski Antalya Caddesi düzenlenecek
09 Şubat 2018 Cuma 15:53

banner108
banner238
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Konaklı Güzelbağ Yolu ile Konaklı Hali arasında kalan ve parke ile kaplanmış yolda incelemelerde bulundu. Güney, Fen İşleri Dairesi yetkilileri, Alanya Kırsal alan sorumlusu Arif Yeni ve vatandaşlar eşlik etti. Birçok yeri bozulmuş ve vatandaşların da yoğun şikayetine maruz kalan yolda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel düzenleme yapılması için talimat verdi. Bu kapsamda Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney’le birlikte teknik ekipler bölgede incelemede bulundu ve yapılacak çalışmayı ele aldı.
EN İŞLEK CADDESİ
İncelemenin ardından konuşan Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “ Konaklı’nın en işlek Caddeleri’nden biri olan Eski Antalya Yolu’nun parke ile kaplı bölümünde bozulmalar ve alt yapıda sorunlar yaşanıyor. Buradaki sorunu da Mahmutlar Barbaros Caddesi’nde yaptığımız çalışmanın bir benzeri ile ortadan kaldıracağız. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel’in talimatıyla teknik ekiplerimiz gerekli çalışmalara başladı. Projesini en kısa zamanda hazırlayacağız. Yolun alt ve üst yapısını yenileyeceğiz ve asfaltla kaplayacağız. Bu işlerim tamamını turizm sezonu başlamadan bitireceğiz. “ dedi.
 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.