banner113

Lübnan'da Alanya'yı tanıttı

banner106

Alanya Marina Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Metin Atalay, Beyrut Boat Show'da Alanya'nın yanısıra Türkiye'yi temsil etti 

Lübnan'da Alanya'yı tanıttı
23 Mayıs 2017 Salı 17:31

banner108
banner238
Alanya Marina, Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta gerçekleştirilen fuara damga vurdu. Alanya Marina, bu dev fuara Türkiye'den katılan tek kuruluş oldu. 13 Mayıs Cumartesi günü 7. yaz sezonu açılışını bir kokteylle yapan Alanya Marina, dünya marinalarının ve yatçıların gözde fuarı Beyrut Boat Show'a katılarak Alanya tanıtımı yaptı. Tüm dünyadan yoğun ilginin gözlendiği fuarda muhteşem bir Alanya standı oluşturan Alanya Marina Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Metin Atalay, Numan Gümrükçüler, Ahmet Uğurlu ve Ali Kısaarslan, dünyanın her köşesinden gelen ziyaretçilere Alanya tanıtım CD'leri, broşürler ve Alanya hediyelikleri verdiler. 
BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Alanya standının büyük ilgi gördüğü fuarda Atalay, büyük yatlarla anlaşmalara da imza attı. Türkiye'nin Lübnan Büyükelçisi Çağatay Erciyes de Alanya standını ziyaret ederek, Türkiye'den katılan tek kuruluşun başkanı Metin Atalay'a teşekkür etti. 
Erciyes "Alanya-Beyrut turizm köprüleri için büyükelçiliğimiz gereken her şeyi yapacak" dedi. Alanya Properties ortağı olan Lübnanlı Bassam Hage de, Alanya Marina temsilcisi olarak Alanya'nın Lübnan televizyon kanallarında tanıtımı için çalışmalara başladı. 
 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.