banner113

Mahkeme Tosmur'un imarını iptal etti

banner106

Alanya'nın Tosmur Mahallesi'nde imar planı ile ilgili süren dava sonuçlandı. Mahkeme, mevcut imar planının durdurulmasına karar verdi

Mahkeme Tosmur'un imarını iptal etti
27 Kasım 2019 Çarşamba 09:06

banner108
banner238

Dönemin Ak Partili belediye başkanı Musa Özdemir imar planının iptali ile ilgili olarak şunları söyledi “Bu planların iptal edilmesi ile ilgili mahkeme kararını aldım. Mahkeme kararında bulunan iddiada 12. 1. 2018 tarihli Antalya Büyükşehir Belediyesi meclis kararı ile onaylanan Tosmur Alanya planlarını iptal olduğu yönünde. Biliyorsunuz ben 15 yıl Tosmur'da belediye başkanı olarak görev yaptım. Allah'a çok şükür alnımızın akıyla çıktık bu işlerden. Kimseden korkumuz yok, verilmeyecek hesabımız da yok ama bizim dönemimizden 4 yıl sonra yapılan bir imar planı ile ilgili adamın karıştırılması ve suçlanmam doğru olmamıştır. Bunu düzeltmek adına söylüyorum ki, bu planların bizimle alakası yoktur. 

Bizim dönemimizde Çevre Bakanlığı’nın yaptığı 100 bin'lik çevre planından sonra ilk defa 25 bin'lik imar planı yapanlardan biri Tosmur Belediyesiydi ve Alanya’da o dönemin yapılmış en düzgün imar planıdır. Bu da o dönemin imar komisyonundaki arkadaşlarımızın kendi ifadeleridir. Bizim dönemimizde imar ile ilgili en ufak bir sorun yoktur. Tosmur planı bizden sonra yapılmış ve burada hata vardır, yoktur onu ben bilemem ama bir dava açılmış ve plan iptal edilmiştir. burada benim suçlanmam doğru değil. Biz alnımız akıyla 15 yıl görev yaptık ve alnımız ak, başımız dik her tarafta dolaşıyoruz, verilmeyecek hesabımız yok.”

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.