banner113

Mahmutlar Alden 2 sitesindeki kaza geliyorum demiş...!

banner106

Alanya'nın Mahmutlar Mahallesinde bulunan Alden 2 sitesinde dış cephe boyası yapan 2 işçi iskelenin çökmesi ile birlikte ağır yaralandı. Site sakinleri kazadan iki gün önce iskelenin demir parçalarının düştüğünü iddia ettiler.

Mahmutlar Alden 2 sitesindeki kaza geliyorum demiş...!
12 Haziran 2017 Pazartesi 14:20

banner108
banner238
Barbaros Caddesi üzerindeki Alden 2 Sitesinde dış cephe boyası yapan 2 işçi iskelenin çökmesi ile birlikte 4. kattan beton zemin üstüne çakıldı. İddialara göre iskele demirinin sağlam olmadığı ve buna rağmen 2 işçinin iskeleye çıktığı öğ-renildi. 4. kattan beton zemin üzerine düşen ve iskele demirinin ayağının üstüne düşmesi sonucu ayağı parçalanan Murtaza C.nin ayağı hastanede dizinden itibaren kesildi.
BOYA İLE HİÇBİR ALAKASI YOK
Bir diğer iddiaya göre ise Murtaza C.’un Alden 2 sitesinde görevli olarak çalıştığı ve boya işleri ile hiçbir alakası olmadığı halde iskele üzerine çıkarıldığı öğrenildi. İskele üzerinde olan boya ustası Durmuş K.’ın ellerinde ve ayaklarında ciddi kırıklar olduğu olay yerinde tespit edilirken çevredeki vatandaşların da yardımı ile Murtaza C. ve Durmuş K. ambulansla Alanya Devlet Hastanesine kaldırıldı. Site sakinlerinin iddiasına göre iskele çökmeden 2 gün önce iskeleden demir parçanın aşağıya düştüğü ve şans eseri kimsenin yaralanmadığı öğrenildi. Mahmutlar Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı

 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.