banner113

Milli takım seçmeleri Alanya'da!

banner106

Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu tarafından Alanya’nın ev sahipliğinde 19-20-21 Nisan tarihlerinde Alanya da Biathle, Triathle Türkiye Kulüpler Kupası ve Milli Takım Seçme Müsabakaları yapılacak.

Milli takım seçmeleri Alanya'da!
21 Mart 2019 Perşembe 09:18

banner108
banner238

 
Alanya Belediyesi ve Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu arasında yapılan protokol sonucu Biathle, Triathle Türkiye Kulüpler Kupası ve Milli Takım Seçme Müsabakaları 19-20-21 Nisan tarihlerinde Alanya Galip Dere Plajı’nda yapılacak. Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu Başkan Vekili Ercan Taciroğlu ile Federasyon Yönetim Kurulu Üyeleri Ender Baş ve Zafer Peker, Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur’u Spor Müdürlüğü’nde ziyaret ederek protokol imzalandı.
 
Büyük ve başarılı organizasyonlara imza atan iki kurum arasında yapılan protokole göre; 19 Nisan’da mix bayrak yarışları, 20 Nisan’da bireysel triatle ve 21 Nisan’da bireysel biathle yarışları olacak. Yarışa yaklaşık 45 kulüpten 500 sporcu katılması beklenmektedir. 3 gün sürecek yarışlar sonucunda milli takım için ter dökecek sporculardan kategorilerinde şampiyon olan sporcular, Portekiz de yapılacak olan Avrupa Biahthle Triathle Avrupa Şampiyonası için milli takım kadrosunu oluşturacak. 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.