banner113

MÜSİAD Alanya başkanından davet

banner106

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından her iki yılda bir düzenlenen uluslararası MÜSİAD EXPO’nun 17’ıncısı 21-24 Kasım 2018 tarihlerinde İstanbul CNR Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 

MÜSİAD Alanya başkanından davet
16 Kasım 2018 Cuma 16:26

banner108
banner238
“İş; Burada!” sloganıyla yatırımcılarını büyümeye ve birlikte kazanmanın ortak noktasında yer almaya davet eden 17. MÜSİAD EXPO, küresel iş ağları kurmak, global pazarlarda söz sahibi olmak, KOBİ’leri güçlendirmek ve etkin büyümeyi hızlandırmak üzere iş dünyasını buluşturacak ve B2B görüşmelerle yeni iş fırsatlarının adresi olacak.
 

MÜSİAD Expo ve beraberinde düzenlenecek organizasyonlar hakkında bilgiler veren MÜSİAD Alanya Şube  Başkanı  Mustafa DURUSOY “Dünyanın birçok ülkesinden profesyonel ziyaretçileri ağırlayan MÜSİAD EXPO, bu yıl 21-24 Kasım tarihlerinde CNR EXPO’da toplam 8 holde 700’ün üzerinde MÜSİAD üyesi yerli ve yabancı şirkete ev sahipliği yapacak. 16. MÜSİAD fuarında 123 ülkeden 7.250 seçkin işadamı ve 100 binin üzerinde ziyaretçi ile iş dünyasını ortak noktada buluşturan EXPO’da, bu sene ziyaretçi sayılarında ciddi bir artış bekleniyor. Fuarda bu yıl çevre ve yapı malzemeleri, inşaat, tekstil, otomotiv, makine, mobilya, gıda, bilgi teknolojileri ve savunma sanayi gibi birçok farklı sektör ziyaretçilerle buluşacak. “ dedi.

Fuarımıza ve beraberinde düzenlenecek organizasyonlara tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz diyen MÜSİAD Şube Başkanı Durusoy, “Kapasitesi ve iş bağlantı hacmi ile ülkemizin en büyük uluslararası fuarlarından biri olan MÜSİAD Fuarı’na tüm iş adamlarımızı ve halkımızı bekliyoruz. Fuarımızın geçmiş yıllardaki verimi ve bereketi inanıyoruz ki bu yıl da aynı şekilde tekrar edecektir. Temennimiz ve beklentimiz,  gerek bölgemizi temsilen katılan üye firmalarımızın gerekse tüm katılımcı üye firmalarımızın fuarımızdan en üst düzeyde kazanım sağlamasıdır. MÜSİAD Fuarı ve beraberinde düzenlenecek etkinliklerin  derneğimize, fuarda yer alan bölgemiz ve diğer üye firmalarımıza aynı zamanda ülkemize hayırlar getirmesini dileriz.” dedi.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.