banner113

Oda başkanlarından Başkan Yücel'e hizmet teşekkürü

banner106

Alanya Metal İşleri Odası Başkanı Kerim Taş ve Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit, yeni yönetimleriyle birlikte Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret ettiler. 

Oda başkanlarından Başkan Yücel'e hizmet teşekkürü
26 Şubat 2018 Pazartesi 14:56

banner108
banner238
Metal İşleri Odası Başkanı Kerim Taş, Başkan Yücel’e plaket taktim ederek, sanayi esnafı adına yapılan hizmetler için teşekkür etti.
TAŞ’DAN BAŞKAN YÜCEL’E PLAKET
Alanya Metal İşleri Odası Başkanı Kerim Taş ve yönetimi, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret etti. Başkan Yücel’e sanayi esnafı adına teşekkür eden Taş, ‘’Genel kurulumuzun ardından yönetimdeki arkadaşlarımızla birlikte Belediye Başkanımıza bir teşekkür ziyaretinde bulunduk. Merkez ve mahallelerde sanayi sitelerimize yapılan hizmet ve yatırımlarla esnaflarımız artık daha rahat ve huzurlu. Esnafım adına Başkanımıza teşekkür ederim.’’ dedi.

PAZARCILAR ODASI BAŞKANI HASAN YİĞİT; ‘ESNAF KAPALI PAZARA KAVUŞACAK’’
Geçtiğimiz günlerde genel kurulunu tamamlayan ve yeniden Pazarcılar Odası Başkanlığına seçilen Hasan Yiğit ve ekibi de Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret etti. Alanya Belediyesi ile dün olduğu gibi bundan sonrada uyum içinde çalışacaklarını belirten Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit, “Kapalı Salı Pazarımız tamamlandı. İnşallah önümüzdeki günlerde açılışını yapacağız. Bu hizmeti esnafımıza kazandıran Belediye Başkanımıza ve ekibine pazarcı esnafı adına şükranlarımı sunarım. Esnaflarımız için belediye ile birlikte çalışmaya devam edeceğiz.’’ dedi.

 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.