banner113

ÖHEP'li öğrencilerin başarısı

banner106

Trabzon’da düzenlenen şampiyonada kendi yaş kategorisinde rakiplerini geride bırakan ÖHEP’li öğrenci sergilediği performansı ile şampiyonluğu elde etti. 

ÖHEP'li öğrencilerin başarısı
05 Aralık 2018 Çarşamba 14:11

banner108
banner238
Yıllardır katıldıkları yarışlarda kendi yaş gruplarında üstün başarı elde ederek hem Alanya’nın hem ÖHEP Okullarının gururu olan öğrenciler çok gururlu ve mutlu olduklarını ifade ettiler.

Damlanur ve Yağmur Sönmüş kardeşler 6 yıl önce başladıkları eskrim sporu ile elde ettiği başarılarla uzun yıllardır dikkat çekiyorlar. Anne Havva Sönmüş "Çocuk zamanlarından beri ilgi duydukları bir spor. Uzun yıllardır da büyük bir emek verip disiplin ile çalışıyorlar. Bu yüzden çok yoğun bir çalışma programları var. İki kızımda bir çok derece aldı ama Türkiye Şampiyonluğu hep hedefimizdi. Hayatımda izlediğim en keyifli maçtı ve bir kızım Türkiye Şampiyonu bir kızım Türkiye ikincisi oldu. Onlarla gurur duyuyorum. Bu süreçte destekleri ile hep yanımızda olan ÖHEP Okulları idarecilerine ve öğretmenlerine çok teşekkür ederim" dedi.

ÖHEP Okulları Müdürü Kenan Saygı ise; "Öğrencilerimiz bizlere yine büyük bir gurur yaşattılar. Öğrencilerimizin elde ettiği başarı ile eğitimin spor ile desteklenmesi gerektiğini bir kez daha ispatlamış olduk. Öğrencilerimizi ve ailemizi bu başarıdan dolayı kutlarım. ÖHEP Okulları olarak her zaman öğrencilerimizin en büyük destekçisi olmaya devam edeceğiz." dedi.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.