banner113

Rusya ile Alanya kardeşliği tazelendi

banner106

Alanya’nın Rusya’daki kardeş şehri Murmansk’la, Alanya Belediyesi arasında 2014 yılında yapılan kardeşlik antlaşması tazelendi.

Rusya ile Alanya kardeşliği tazelendi
23 Mayıs 2017 Salı 13:25

banner108
banner238
17. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali nedeniyle Alanya’da bulunan Murmansk heyeti, Belediye Encümen Odası’nda düzenlenen törenle kardeşlik antlaşmasını tazeledi. Antlaşmaya yeni maddeler ilave edilerek işbirliği alanı genişletildi. İmza törenine Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Murmansk Belediye Başkanı Dmitry Philippov adına Başkan Yardımcı Bay Vitaliy Kriillov katıldı.
KARDEŞLİK İLİŞKİLERİNİ GÜÇLENDİRMEK İÇİN YENİ MADDELER İLAVE EDİLDİ
Tanıtım, ticaret, eğitim, belediyecilik, sosyal projeler alanlarında 2014 yılına başlatılan kardeşlik sözleşmesine yeni maddeler ilave edildi. Her iki belediye de sözleşmelerine spor, kültür ve turizm maddelerini de ilave ederek daha etkin çalışma kararı aldı.

“KARDEŞ ŞEHİRLERİMİZLE İLİŞKİLERİMİZİ PERÇİNLEMEK İSTİYORUZ”
Alanya Belediyesi’nin 23 kardeş şehri olduğunu hatırlatan Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Kardeş şehirlerimizle sosyal, kültürel, turizm, spor, eğitim, ticaret ve tanıtım alanındaki ilişkilerimizi güçlendirip perçinlemek istiyoruz. Rusya Federasyonu’ndan kardeş şehrimiz Murmansk’la da işbirliğimizi güçlendirmek için kardeşlik antlaşmamızı tazeledik” dedi.
Atılan imzaların ardından Başkan Yücel, Murmansk Belediye Başkan Yardımcı Vitaliy Kriillov ile el sıkışarak, iki şehir için hayırlı olmasını diledi.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.