banner113

Satranç Turnuvasında Afrin şehitleri anıldı

banner106

Alanya Kaymakamlığı, Alanya Milli Eğitim Müdürlüğü, Bahçeşehir Koleji Alanya ve Bahçeşehir Koleji Alanya Okul Aile Birliği ortak protokolünde Afrin Şehitlerini Anma Satranç Turnuvası, 24-25 Mart tarihlerinde Ömer Halis Demir Ortaokulu’nda yapıldı.

Satranç Turnuvasında Afrin şehitleri anıldı
26 Mart 2018 Pazartesi 13:39

banner108
banner238
Alanya’da 8 yaş altı 10 yaş altı ve 14 yaş altı kategorilerinde 335 sporcu Afrin Şehitlerini Anma Turnuvası’na katıldı.
24-25  Mart 2018 tarihleri arasında Ömer Halis Demir Ortaokulu’nda yapılan karşılaşmaların ardından dereceye giren sporcular belli oldu. Üç kategoride yapılan karşılaşmaların sonunda 8 yaş altı kategorisinde Utku Kaya birinci, Akın Akdağ ikinci ve Metehan Rıfat Yiğit üçüncü oldu. 10 yaş altı kategorisinde Taha Yasir Gültekin birinci, Mehmet Efe Yılmaz ikinci,  Ahmet Utku Şanlı üçüncü olurken 14 yaş altı kategorisinde Egemen Arda Sezer birinci, Bayram Mazmanoğlu ikinci, Yunus Büyükkafes ise turnuvadan üçüncü olarak ayrıldı.
Dereceye giren sporculara madalya ve kupaları Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Erdoğan, Türkiye Satranç Federasyonu Alanya Temsilcisi Uğur Öztürk, Bahçeşehir Koleji Ortaokul Müdürü Salih Erdemir ve Bahçeşehir Koleji Alanya Okul Aile Birliği Başkanı Gaye Aktay ve okul aile birliği üyeleri tarafından verilirken Turnuvaya katılan tüm sporculara Afrin Şehitlerimizi Anma Satranç Turnuvası katılım madalyası hediye edildi.

Türkiye Satranç Federasyonu Alanya Temsilcisi Uğur Öztürk, turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen Alanya Kaymakamlığına, ilçe Milli Eğitim müdürlüğüne, Bahçeşehir Kolejine Alanya’ya ve Okul Aile birliğine teşekkür etti.
Bahçeşehir Koleji Alanya Okul Aile Birliği Başkanı Gaye Aktay, Bahçeşehir Koleji Alanya olarak bu güzel turnuvaya katkı sağladıkları için mutlu olduklarını ifade etti. Aktay “Öğrencilerin yoğun ilgi ile katılım sağladıkları turnuvada, bu kadar heyecanlı ve istekli olmaları beni çok duygulandırdı. Alanya Kaymakamlığına, ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Türkiye Satranç Federasyonu ilçe temsilciliğine, Bahçeşehir Koleji Alanya Yöneticilerimize, şehrimize kazandırdıkları güzel çalışmalarından dolayı teşekkür eder, turnuvaya katılan sporcuların başarılarının daim olmasını dilerim” dedi.

 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.