banner113

Serik Hal esnafı yerinde kalmak istedi, hal projesi iptal edildi

banner106

Büyükşehir’in Serik’te planladığı toptancı hal projesi, esnafın mevcut yerlerinde kalmak istemesi nedeniyle iptal edildi. Bölgede toplu konut ve tenis sahası yapılması gündemde

Serik Hal esnafı yerinde kalmak istedi, hal projesi iptal edildi
14 Haziran 2017 Çarşamba 09:22

banner108
banner238
Antalya Büyükşehir Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısı devam oturumunda, Serik'te yap;ılması planlanan toptancı halde projesi iptal edildi. Antalya Toptancı Hali'ndeki komisyoncu dükkanları ve ardiyelerinin yarısının satışı için izin çıktı. Büyükşehir Belediyesi'nin Yukarıkocayatak'ta planladığı yeni toptancı hal projesinin, hal esnafının mevcut yerde kalma talebi nedeniyle iptal edildiğini duyuran Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, turizm çalışanları için planlanan 2 bin 200 konutluk toplu konut projesinin bu bölgede genişletileceğini söyledi. Türel, bölgede spor turizmi amacıyla tenis kortlarının da yapılacağını belirtti.

BORÇLANMA ANLAŞMASI
Mecliste AK Parti ve CHP grupları 'borçlanma' konusunda da etik anlaşması yaptı. Büyükşehir Belediyesi'nin yarım kalan projelerin tamamlanarak hizmete açılması adına 50 milyon lira borçlanma yetkisi alınması meclis gündemine geldi. Madde, CHP'nin ret oyuna karşına, AK Parti ve MHP'lilerin oylarıyla oy çokluğuyla kabul edildi. CHP'li Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, ilçe meclislerinde borçlanmalara AK Partili üyelerin destek vermemesi nedeniyle böyle bir karar aldıklarını açıkladı. Türel de bu konuda partiler arasında mutabakata varılması gerektiğini belirterek, "Zaten halka hizmet için borçlanıyoruz" dedi. 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.