banner113

SONBAHAR KIŞ MODASININ KİLİT PARÇALARI!

banner106

Moda tasarımcısı Sinem Aksoy sonbahar-kış modası ve trendleriyle ilgili önemli bilgiler verdi.

SONBAHAR KIŞ MODASININ KİLİT PARÇALARI!
07 Aralık 2022 Çarşamba 13:35

banner108
banner238

“Sonbahar- Kış aylarında podyumlarda sık sık rastladığımız ve günlük giyim tarzımıza kolaylıkla dahil edebileceğimiz trendler listemizin başındaki isim;

Maksi (uzun) paltolar
Soğuk hava şartları ve şehir hayatına uyum gösterebilen , rahat ,kullanışlı bir parça. Bir çok kombininiz ile kullanabileceğiniz joker bir dış giyim ikonu. İçine giydiğiniz mini elbiseler, taytlar , tulumlar ve altına giydiğiniz her tarz çizme ,bot modeliyle uyumlu olacak bir kurtarıcı.

Suni kürk modası
Modanın öncüsü markaların podyumlarında sıkça gördüğümüz suni büyük kürkler , bu kış kolay kolay üşümeyeceğimizin habercisi. Gece görünümüne de günlük stilimize de uyarlayabileceğimiz bu trend soğuk havalarda hem şık hem havalı olmanın en kolay yolu.

Diz üstü çizmeler
Bu sezon çizmeleri kıyafetlerden daha ön planda görüyoruz. Çizme boyları düz üstününde birazcık üstünde ve kombinin en öne çıkan parçası. Tamamen siyah düz bir kombini göz alıcı göstermenin en kolay yollarından biri. Mini elbiseler , mini etekler ve taytlarla tamamlandığında çekici ve cesur.

Transparan modası
Yaz aylarında sık sık gördüğümüz transparan modası , kış uyarlamaları ile devam etmekte. Transparan trikolar, ceketlerin veya hırkaların içinden görünen tül transparan üstler ,danteller, külotlu çorap ve çizmeyle bütünleşen hafif transparan elbiseler bu kış etkisini kaybetmeyecek. 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.