banner113

UEFA, Alanya Bahçeşehir okulları stadını denetledi

banner106

Alanya’mızı Sportoto Süper Lig de temsil eden Aytemiz Alanyaspor’umuzun maçlarını gerçekleştirdiği ve Alanya Belediyesi tarafından bakım, onarımının yapıldığı Bahçeşehir Okulları Stadyumu denetledi.

UEFA, Alanya Bahçeşehir okulları stadını denetledi
24 Mayıs 2019 Cuma 23:52

banner108
banner238
Aytemiz Alanyaspor’umuzun UEFA Lisansı almasıyla maçlarını oynadığı Bahçeşehir Okulları Stadyumu denetimi yapıldı. UEFA Stadyum Güvenlik Uzmanı ve Denetçisi Denis Cruise ve Timothy Tuomety tarafından denetlendi. Denetim sırasında yetkililere Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur, Bahçeşehir Okulları Stadyum Müdürü Münir Kaba, TFF Stadyum Güvenlik Uzmanı Cem Gündüz Yücel, TFF Medya İletişim Uzmanı Rasim Artagan, Dış İlişkiler Uzmanı Aytaç Yener eşlik etti. Belediyemiz tarafından bakım onarım ve tadilat işlerinin yürütüldüğü Bahçeşehir Stadımız mili takım müsabakalarının oynanması için gereken standartlara uygun görüldü. Stadımız 2 Haziran da yapılacak olan A Milli Türkiye –Özbekistan Hazırlık Maçı için denetimle birlikte son hazırlıklarını tamamlandı.
 
Alanya Belediye Spor Müdürü Levent Uğur, “Stadımız oynanacak müsabaka için hazır durumda. Müsabaka günü herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için çalışmalarımızı titizlikle tamamladık. Milli takımımıza başarılar diler, tüm sporseverleri A milli takımımızı desteklemeye davet ediyoruz.” dedi.
 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.