banner113

Venezuela Büyükelçisi'de Alanya'da yarıştı

banner106

Akdeniz bölgesinin en büyük ve en kapsamlı yarışmasına yurt içinden ve yurt dışından talep yüksek oldu. 

Venezuela Büyükelçisi'de Alanya'da yarıştı
16 Kasım 2018 Cuma 17:14

banner108
banner238
Alanya Belediyesi ve Altınkepçe Aşçılar Derneği’nin ortak organizasyonu olan yarışmaya ilgi beklenenin üstündeydi. 7.’si düzenlenen yarışmaya 6 ülkeden 753 yarışmacının katılımıyla ortaya renkli görüntüler çıktı.

ALTINKEPÇEYE YOĞUN İLGİ
Akdeniz bölgesinin en büyük ve en kapsamlı yarışmasına yurt içinden ve yurt dışından talep yüksek oldu. Alanya Belediyesi ve Altınkepçe Aşçılar Derneği’nin ortak organizasyonu olan yarışmaya ilgi beklenenin üstündeydi. 7.’si düzenlenen yarışmaya 6 ülkeden 753 yarışmacının katılımıyla ortaya renkli görüntüler çıktı.
VENEZUELA BÜYÜKELÇİSİ YARIŞTI
7. Alanya Belediyesi & Altınkepçe Uluslararası Yemek Yarışmasına Venezuela’nın Ankara Büyükelçisi Jose  Gregorio Bracho Reyes’te yarışmaya katıldı. Birçok kategoriden oluşan yarışmaya Venezuela Ankara Büyükelçisi Pratik Ustalar Mutfak Mirası Alanya Avokadolu Ana Yemek kategorisi ve Pratik Ustalar Balık Yemeği kategorisinde bizzat kendisi yarıştı.
Venezuela Ankara Büyükelçisi Jose Gregorio Bracho Reyes katıldığı kategoride yaptığı yemek ile jürilerin beğenisini topladı.
Pratik Ustalar Mutfak Mirası Alanya Avokadolu Ana Yemek kategorisi ve Pratik Ustalar Balık Yemeği kategorisinde gümüş madalyanın sahibi oldu
Yarışmaya Venezuela Büyükelçiliği Şefi Ezgi Çatal, Pratik Ustalar Restoran Tatlı Tabağı kategorisinde katılarak bu dalda bronz madalya almaya hak kazandı. Venezuela Büyükelçilik ekibi olarak Altın, Gümüş ve Bronz olmak üzere toplam 3 madalya ile yarışmadan ayrıldılar.

banner109
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.