banner113

Yücel: Eski Ramazanları aratmayacağız

banner106

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yarın başlayacak Ramazan ayıyla ilgili bir mesaj yayınlayarak vatandaşların ve tüm İslam aleminin Ramazan-ı Şeriflerini tebrik etti. 

Yücel: Eski Ramazanları aratmayacağız
15 Mayıs 2018 Salı 15:42

banner108
banner238

Belediye Başkanı Yücel; “Tüm İslam aleminin ve vatandaşlarımızın Ramazan-ı Şeriflerini tebrik ediyorum. Ramazan ayı merhamet, yardımlaşma, kırgınlıkların unutulduğu, paylaşmanın arttığı, yüzlerin güldüğü en mukaddes aylardandır. Yüce Rabbimden tüm insanlığın bu mübarek ayın feyzinden nasibini almasını niyaz ediyorum. Alanya halkının ve şehrimizde bulunan kıymetli misafirlerimizin Ramazan-ı Şerif’lerini tebrik ediyorum.” dedi.
HAZIRLIKLARIMIZI TAMAMLADIK
Ramazan ayıyla ilgili hazırlıkları da tamamladıklarını hatırlatan Alanya Belediye Başkanı Yücel, “Belediye olarak bu mübarek ayla ilgili olarak tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Merkezde Eşgilik Düğün Salonu, doğuda Mahmutlar Düğün Salonu, batıda Konaklı Saat Kulesi Meydanı da olmak üzere her gün 3 ayrı noktada iftar yemeği vereceğiz. Ayrıca engelli vatandaşlarımızın da evlerine iftar yemeği hizmeti belediyemiz tarafından sağlanacaktır” ifadelerini kullandı. 
“ESKİ RAMAZANLARI ARATMAYACAĞIZ”
Belediye Başkanı Yücel, geleneksel hale getirilen Ramazan Şenliklerine vatandaşları davet ederek eski Ramazanları aratmayacaklarını söyledi. Başkan Yücel, “Bu yıl da mübarek Ramazan ayının ruhuna uygun gelenek ve kültürlerimize ait etkinlikler düzenleyeceğiz. Belediye yanındaki Ramazan Meydanında düzenleyeceğimiz etkinliklerle eski ramazanları yad edeceğiz. Her akşam iftardan sonra saat 21.15’ten itibaren şenlik alanında hem çocuklarımız hem de yetişkinler için birinden farklı programlar düzenleyeceğiz. ” dedi. 
HER AKŞAM SANAT MÜZİĞİ, İLLİZYON, PAYTAK SHOW VE DİĞERLERİ
Belediye yanındaki Ramazan Meydanı’nda hem çocuklar hem de aileler için her akşam bir birinden ilginç programlar yer alacak. 16 Mayıs’ta başlayıp 15 Haziran’a kadar devam edecek Ramazan Meydanı etkinlikleri arasında Mehter Takımı, Geleneksel Sahne Gösterileri, Jonglör-İllüzyon Gösterisi, Türk Sanat Müziği Dinletisi yer alıyor. Meydan da ayrıca Belediyenin ikram çeşmesinden vatandaşlara Osmanlı Şerbeti ikram edilecek. Meydana kurulan stantlardan ise vatandaşlar iftar sonrası çay, kahve, pamuk şeker, patlamış mısır gibi geleneksel lezzetlerimizden de satın alabilecekler.

 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.