banner113

ZONGULDAK’TAN GELEN HASTA ŞİFAYI ALANYA’DA BULDU  

banner106

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Tıp Fakültesi öğretim üyeleri tarafından göz ameliyatı yapılan 70 yaşındaki Hafize Akpınar Alanya’da şifa buldu.

ZONGULDAK’TAN GELEN HASTA ŞİFAYI ALANYA’DA BULDU  
02 Kasım 2022 Çarşamba 13:08

banner108
banner238


 
Sağlık alanında yaptığı önemli çalışmalar ve yeniliklerle adından sıkça söz ettiren Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, çevre il ve ilçelerin yanı sıra Türkiye’nin farklı bölgelerindeki hastaların da tercihi olmaya devam ediyor. Zonguldak’ta yaşayan 70 yaşındaki Hafize Akpınar, gözyaşı tıkanıklığı sorunu ile ilgili geldiği hastanede başarılı geçen operasyon sonrasında sağlığına kavuştu. 
Zonguldak’ta yaşayan Hafize Akpınar, uzun zamandır devam eden sulanma, çapaklanma, akıntı gibi sağlık sorunlarının artması nedeniyle Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli ALKÜ Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Fatih Aslan ile iletişime geçti. 
Tedavi için Alanya’ya gelen Akpınar’a Doç. Dr. Aslan tarafından yapılan muayene ve görüntüleme incelemeler neticesinde her iki gözünde gözyaşı kanal tıkanıklığı tespit edildi. Doç. Dr. Fatih Aslan Kulak Burun Boğaz Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Caner Şahin ile iletişime geçerek Hafize Akpınar’a ameliyat önerdi. 1 saat süren operasyon sonucunda eski sağlığına kavuşan Hafıza Akpınar, hekimlerine, sağlık çalışanlarına ve başhekime verilen hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Akpınar, “Tekrardan sağlığıma kavuştuğum için çok mutluyum.” dedi. 

Operasyon hakkında bilgi veren Doç. Dr. Aslan, “Hastamızda her iki gözünde gözyaşını burun boşluğuna taşıyan kanallarda tıkanıklık olduğunu tespit ettik. Hastamızın yapılacak işlemi kabul etmesi üzerine meslektaşım Doç. Dr. Caner Şahin ile birlikte Hafize Akpınar’ın DSR (gözyaşının buruna akmasını sağlayan gözyaşı kesesinin çeşitli nedenlerle tıkandığı hastalarda uygulanan) operasyonunu her iki gözüne eş zamanlı olarak uyguladık. Gözyaşı kanalları içerisinde nüks olayını engellemek için silikon tüp uygulamasını yaptık. Hastamız Hafize Akpınar’ın durumu gayet iyi. Bu tür hastalarımız gönül rahatlığı ile Alanya Eğitim Araştırma Hastanesi Göz Kliniğimize başvurabilirler.” diye konuştu.
 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.