banner113

Ahmet ve Serdar Cengiz kardeşler ile Serdar Uygun ortaklığında yeni mağaza!

banner106

Mücevher ihracatında Türkiye şampiyonu olan Storks, Ahmet ve Serdar Cengiz kardeşler ile işadamı Serdar Uygun, ortaklığında Alanya'da mağazasını açıyor. 

Ahmet ve Serdar Cengiz kardeşler ile Serdar Uygun ortaklığında yeni mağaza!
14 Ocak 2020 Salı 19:19

banner108
banner238



Alanya'dan tam 30 yıla aşkın kuyumculuk sektöründe yer alan Simge kuyumculuk, Storks ile yeni bir mağazayı hizmete açıyor. Ahmet ve Serdar Cengiz kardeşlerinin sahip olduğu Simge Kuyumculuk, ALTSO Başkan Yardımcısı Serdar Uygun ile birlikte ortaklıklarını 2019 yılı mücevher ihracatçısında birinci olan Storks ile taçlandıracaklar. Cuma pazarında bulunan eski esnaf lokantasının bulunduğu iki katlı dükkan artık mücevher ustası storks ile devam edecek. Şuanda tadilat aşamasında olan işletmenin önümüzdeki haftalarda açılması bekleniyor. 


AYHAN GÜNER KİMDİR?
Storks Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Güner kimdir. Rizeli tüccar bir babanın oğlu olarak dünyaya gelen Ayhan Güner bir yaşından itibaren İstanbul’da yaşadı. Ticareti 1956 yılında bakkal dükkanı açan babasının yanında öğrendi. Maçka Sanat Dekorasyon Bölümü ardından da Güzel Sanatlar Fakültesi’ne girdi. Ancak terör olayları nedeniyle okulunu bitiremeyince askere gitti. Askerlik dönüşünde de babasının süpermarketinde çalışmaya başladı. 1980 yılında akrabalarıyla mücevher sektöründe çalışmaya başladı. Sümer Mücevherat’tan 2000 yılında ayrılıp On Mücevherat’ı kurdu. Storks markasını da 1.5 yıl önce satın alan Güner, Mücevher İhracatçıları Birliği Başkanı.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.