banner113

Alanya belediye başkanlığı koltuğuna oturdu

banner106

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle makam koltuğunu çocuklara bıraktı.

Alanya belediye başkanlığı koltuğuna oturdu
21 Nisan 2018 Cumartesi 07:50

banner108
banner238

BAŞKAN YÜCEL, KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA BIRAKTI
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle makam koltuğunu  çocuklara bıraktı.

Kemal Şuberi İlkokul öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret etti. Okul Müdürü Mehmet Tatar, rehberlik öğretmeni Sema Tekçe ile birlikte ziyarette bulunan öğrencilerden Kaan Pehlivan; Başkan Yücel’in koltuğuna oturdu. Kısa süreliğine de olsa Başkan koltuğuna geçen Kaan Pehlivan özel kalem personeline talimatta bulunarak öğrencilerin isteklerini dile getirdi.
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Ulu Önder Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği bu günde makama yapılan bu anlamlı ziyaretten memnun kaldığını ifade ederek tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı. Ziyarete gelen Okul müdürü öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek çeşitli hediyeler verdi. 
 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.