banner113

Alanya belediyesinden engellilere en büyük hizmet ve kolaylık

banner106

4 yıllık görev süresinde engelli vatandaşların sorunlarının çözümüne büyük önem veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Prestij Caddesi’ne yerleştirilen Akülü Tekerlekli Sandalye Şarj İstasyonu’nu engelli vatandaşların hizmetine açtı.

Alanya belediyesinden engellilere en büyük hizmet ve kolaylık
21 Nisan 2018 Cumartesi 07:36

banner108
banner238
“Engelsiz Kent Alanya” olma yolunda Türkiye genelinde örnek projeleri hayata geçiren Alanya Belediyesi, akülü sandalye kullanan engelli vatandaşların şarj sorununu ortadan kaldırmaya yönelik çalışmalarını hızla sürdürüyor. Bu kapsamda şehrin 3 bölgesinde var olan akülü tekerlekli sandalye şarj istasyonunun 9.’su kurularak hizmete açıldı.
9 ŞARJ İSTASYONU ENGELLİ BİREYLERE HİZMET VERİYOR
Son olarak Prestij Caddesi’ne yerleştirilen Akülü Tekerlekli Sandalye Şarj İstasyonu ile şehirdeki şarj istasyonu sayısı 9 oldu. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in de katıldığı programla Prestij Caddesi’ndeki Akülü Tekerlekli Sandalye Şarj İstasyonu engelli vatandaşların hizmetine açıldı.
YÜCEL: “BU ŞEHİRDE ENGEL YOK; KESİNTİSİZ ERİŞİM VAR”
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Prestij Caddesi’ndeki şarj istasyonunu engelli vatandaşların hizmetine açarken şu ifadeleri kullandı; “Konaklı, Mahmutlar, Damlataş, İskele, Başkanlar Parkı, Cuma Pazarı, Salı Pazarı, ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve son olarak Prestij Caddemizdeki çalışmalarımızla birlikte şehrimizin 9 ayrı noktasına Akülü Tekerlekli Sandalye Şarj İstasyonu kurduk. Son çalışmalarımızla birlikte engelli vatandaşlarımız için bu şehirde engel yok; kesintisiz erişim var.”
“ŞEHRİN HER NOKTASINI GEZEBİLİYORUZ”
Akülü Tekerlekli Sandalye Şarj İstasyonundan duyduğu memnuniyeti dile getiren engelli vatandaşlardan Alaattin Özdemir; “Bizim için çok önemli olan Akülü Tekerlekli Sandalye Şarj İstasyonumuzun açılışını gerçekleştirdik. Şehrimizi rahatça gezebilmemiz adına gerek kaldırımlar gerekse bu şarj istasyonları için Alanya Belediyesi’ne ve Başkanımız Adem Murat Yücel’e çok teşekkür ediyoruz. Bu sayede şehri gezerken her noktaya kesintisiz erişim sağlayabiliyoruz.” dedi.
 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.