banner113

Alanya turizm festivaline seçim engeli

banner106

Alanya belediyesinin her yıl geleneksel hale getirdiği turizm sanat festivali hem Ramazan ayı hem de seçim yasaklarına denk geldiğinden ötürü ertelendi.

Alanya turizm festivaline seçim engeli
19 Nisan 2018 Perşembe 15:41

banner108
banner238
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, encümen toplantısı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Başkan Yücel, "Bilindiği üzere salı günü kapalı pazar alanını hizmete açtık. İnşallah bu kapalı pazar alanlarını Alanya'nın diğer bölgelerine de yapacağız. 
Yine 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk bayramı dolayısıyla belediye olarak bir dizi etkinlik düzenledik. 23 nisan günü Tavşandamı Devlet Bahçeli yaşam alanını vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Saat 16.30 da etkinlikler start alacak. Yine aynı akşam da İrem Derici konser verecek. Tüm halkımızı bekliyoruz. 
STADI DOLDURALIM
Başkan Yücel, Cumartesi günü Alanyaspor'un zorlu Galatasaray maçının olduğunun altını çizerek, ilçemizin takımını desteklemek adına vatandaşlarımızı maça davet ediyorum. 
FESTİVAL ERTELENİYOR
Yücel, "Erken seçim dolayısıyla festivali erteledik. Tarih konusunda ise açıklamamızı önümüzdeki günlerde yapacağız" dedi.

 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.