banner113

Alanya’da yaz mesaisi sürüyor

banner106

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Temizlik ekipleri, Alanya’da yaşayan vatandaşların ve gelen turistlerin daha temiz ve güzel bir ortamda tatil yapmaları için temizlik ekipleri Alanya’nın dört bir yanında mesai yapıyor.

Alanya’da yaz mesaisi sürüyor
18 Haziran 2019 Salı 14:27

banner108
banner238

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri, sorumluluk alanı içinde olan bulvar, cadde ve diğer alanlarda çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Bulvar ve caddeler üzerindeki kaldırımlar, parklar ve gezi yolları süpürge aracı ve personeller tarafından adeta pırlı pırıl yapılıyor.  

Kaldırım üzerinde yer alan ve Tepegöz adı verilen çöp kovaları da bayram sonrası ekipler tarafından toplanarak tertemiz yıkandı. Ahmet Asım Tokuş Bulvarı ve Atatürk Bulvarı üzerindeki tepegözler tek tek toplanıp pırıl pırıl edildikten sonra yerlerine tekrar kondu. 

Çalışmalar belirli aralıklarla diğer cadde ve kaldırım üzerindeki tepegözler için de yapılacak. Bu arada ekipler, sadece tepegözleri yıkamıyor. Çürüyen ve kullanılamayacak hale gelenlerin yerine yenileri konulurken, tamiri gerektirenlere ise bakım ve onarım çalışması yapılıyor. Bu çalışmalarla birlikte hem kötü görüntü hem de çok sıcak ve nemli olan Alanya’da kötü kokunun önüne geçilmiş oluyor.

 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.