banner113

Alanya’ya yeni dernek

banner106

Alanya’da yaşayan Hataylılar, Abdullah Alkan başkanlığında kurulacak olan Alanya Hataylılar Derneği çatısı altında buluşacak

Alanya’ya yeni dernek
16 Kasım 2018 Cuma 17:00

banner108
banner238
81 ilinden vatandaşın yaşadığı Alanya, yeni bir derneğe daha kavuşuyor. Alanya’da yaşayan Hataylılar, bugün kuruluş başvurusu yapılan Alanya Hataylılar Derneği çatısı altında buluşacak. Resmî onayın gelmesinin ardından Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis girişi karşısında bulunan Çıtırım Pastanesi’nin üzerinde hizmete girecek dernek, görkemli bir törenle açılacak. Başkanlığını Abdullah Alkan’ın yapacağı dernekte Ayhan Doğru da başkan yardımcılığı görevini üstlenecek. 

Yönetimde ise Bekir Uyar, Cemile Varoğlu, Cevri Kahraman, Ekrem Özen, Erkan Başdemir, Hasan Kuzu, İzzet Kılıç, Mehmet Göksu, Selenay Çelik, Adnan Kutlu Güçlü yer alacak. Çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Alkan, “Alanya’da eksikliğini hissettiğimiz derneğimiz sayesinde tüm Hataylı hemşehrilerimizi buluşturmak ve kaynaştırmak istiyoruz. Kısa bir süre içerisinde derneğimizi faaliyete geçirip hemşehrilerimizle bir araya gelmek ve yararlı projeler üretmek öncelikli hedefimiz olacak” dedi.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.