banner113

Asat, abonelik vermeye başladı!

banner106

Asat, abonelik vermeye başladı!
16 Mart 2020 Pazartesi 10:01

banner108
banner238


Antalya Büyükşehir  Belediyesi’nin Kaymakamlık Binası’nda bulunan  Alanya Hizmet Birimi bünyesinde ASAT’ın abonelik işlemleri de yapılmaya başlandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşın daha rahat ve kolay hizmeti alabilmesi için yoğun bir şekilde çalışıyor. Bu kapsamda vatandaş yoğunluğunun fazla olduğu Kaymakamlık Binası’ndaki Alanya Hizmet Birimi bünyesinde ASAT abonelik hizmeti de vermeye başladı. Binanın yan girişinde yer alan Büyükşehir Tahsilat Veznesi ve ASAT Tahsilat Veznesi’nin yanına ASAT’ın  su abonelik hizmetini vereceği birim oluşturuldu. Bir personelin görevlendirildiği abonelik biriminde vatandaşa hizmet verilmeye başlandı. Yeni sistemle birlikte Kaymakamlık Binası’ndaki birime gelen vatandaşlar, hem büyükşehire hem de ASAT’a olan borçlarını ödemenin yanında su abonelik işlemlerini de yaptırabilecek. 

Yerinde hizmet

ASAT, tahsilat ve abonelik hizmetleri ile büyükşehir tahsilat veznelerinin aynı yerde olmasıyla birlikte vatandaşlar işlemlerini daha kısa sürede yaptırabilme imkanı bulacak. Bu da vatandaşa hem vakit hem nakit tasarrufu olarak dönecek.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.