banner113

Başkan Yücel'den Ramazan ayı açıklaması

banner106

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, gündeme ilişkin gazetecilerin sorularını yanıtladı

Başkan Yücel'den Ramazan ayı açıklaması
25 Mayıs 2017 Perşembe 16:16

banner108
banner238
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, haftalık encümen toplantısında yaptığı açıklamada, “Belediyemizin toplu açılış ve temel atma programına katılmak için 24 Mayıs’ta ilçemizi ziyaret eden MHP Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’ye, bize destek veren, bizleri ve genel başkanımızı yalnız bırakmayan vatandaşlarımıza, tüm Alanya halkına tek tek teşekkür ederim” dedi.
BAŞKAN YÜCEL, “ALANYA BELEDİYESİ RAMAZAN’A HAZIR”
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, haftalık encümen toplantısında yaptığı açıklamada, Alanya Belediyesi’nin Ramazan ayıyla ilgili hazırlıklarını tamamladığını söyledi. Yücel, tüm İslam aleminin ve Alanya halkının Ramazan-ı Şeriflerini tebrik ederek, hayırlara vesile olmasını diledi.
ALANYA MERKEZ, KONAKLI VE MAHMUTLAR’DA İFTAR YEMEĞİ
Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Alanya merkez Eşgilik Düğün Salonu, doğuda Mahmutlar Düğün Salonu ve batıda Konaklı meydanı olmak üzere 3 noktada ihtiyaç sahiplerine Ramazan boyunca iftar yemeği verileceğini açıkladı.
RAMAZAN MEYDANI BELEDİYE YANINA TAŞINDI
Alanya Belediyesi daha önce İskele meydanında düzenlediği Ramazan etkiliklerini, Belediye Binası yanındaki Barış Manço Çoçuk Parkı’nın bulunduğu alana taşıdı. Daha çok vatandaşa ulaşmak istediklerini belirten Başkan Yücel, bir ay boyunca bu meydanda Ramazan kültürünün ve geleneklerinin yaşatılacağı etkinlikler düzenleyeceklerini söyleyerek, vatandaşları etkinliklere katılmaya davet etti. 
“VATANDAŞLARIMIZ İÇİN HAFTASONU DA MESAİ YAPACAĞIZ”
Haftalık Encümen toplantısında Emlak ve Çevre Temizlik Vergisiyle ilgili de açıklamada bulunan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 31 Mayıs’ın Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi taksitlerinin son ödeme günü olduğunu hatırlattı. Yücel, “Vatandaşlarımızın vergilerini son güne bırakmadan rahatça ödeyebilmeleri için hem Cumartesi hem de Pazar günü tüm tahsilat ofislerimiz açık olacak. Ayrıca yeni vergi affı yasasından faydalanarak belediyemize olan vergi borcunu yapılandırmak isteyen vatandaşlarımıza da belediye personellerimiz yardımcı olacaklardır.” dedi.
“BAHÇELİ VE TÜM HALKIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM”
Alanya Belediyesi’nin toplu açılış ve temel atma programına katılmak için 24 Mayıs’ta ilçemizi ziyaret eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ziyaretiyle ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Belediye Başkanı Yücel, “Sayın Genel Başkanımız Bahçeli’ye, bize destek veren, bizleri ve genel başkanımızı yalnız bırakmayan vatandaşlarımıza, tüm Alanya halkına tek tek teşekkür ederim. Belediyemiz, Alanya için en iyisini üretiyor, en iyi projeleri ortaya koyuyor, en iyi hizmetleri sunuyor; sunmaya da devam edecektir. Vatandaşlarımız bize verdikleri güvenin, 3 yılda yaptığımız yatırımların meyvesini artık yavaş yavaş topluyor. Bugüne kadar yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Gelecekte de daha çok projelere imza atacağız. Bu ekip, iyi adımlarla hedefe doğru, en iyi şekilde ilerliyor” ifadelerine yer verdi.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.