banner113

Belediyesporun yarı finalde rakipleri belli oldu 

banner106

Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 1.Lig B Grubu'nda mücadele eden Alanya Belediyespor geçen hafta sonu 2. yarının son maçında TOFAŞ Spor'u 3-0 yenerek Play-Off yolundaki engeli aşmayı başararak yarı finale çıktı.  

Belediyesporun yarı finalde rakipleri belli oldu 
26 Mart 2019 Salı 15:40

banner108
banner238

TOFAŞ Spor galibiyetiyle hanesine 3 puan yazdırarak puanını 55.200'e çıkaran Alanya Belediyespor, 6-7-8 Nisan'da Kayseri'de yapılacak Play Off maçları hazırlıklarına başladı.  
Kayseri'de yapılacak Play Off mücadelesi A ve B grubunda toplamda 8 takımın 2 grup halinde katılımıyla tek devreli lig usulü şeklinde yapılacak.
Play Off müsabakasında Alanya Belediyespor'un rakipleri Bursa Büyükşehir Belediyesi, Sorgun Belediyesi ve Akkuş Belediyesi olacak.

"YARI FİNALE DE İNANARAK GİDECEĞİZ"

Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken,  Alanya Belediyespor'un mevcut şartlara rağmen yarı finale çıkmasının çok büyük bir başarı olduğunu söyleyerek, Temsilcimiz Akdeniz ve Antalya'daki üst ligde bulunan tek takım. Bu başarının yarı final müsabakalarında da devam edeceğine inanıyorum. Bizlere bu gururu yaşatan Antrenörümüz Ünsal Kırıcı'ya yardımcı antrenörlerimize, oyuncularımıza, yönetim kurulumuza ve maçlara gelerek destek olan tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum."dedi.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.