banner113

Benim balkonum daha güzel diyen bu yarışmaya katılsın!

banner106

Alanya Belediyesitarafından her yıl düzenlenen En Güzel Balkon ve En Güzel Bahçe Yarışması için geri sayım başladı. 6 Mart Çarşamba gününden itibaren başlayacak başvurular, 19 Nisan’a kadar devam edecek. 

Benim balkonum daha güzel diyen bu yarışmaya katılsın!
05 Mart 2019 Salı 15:06

banner108
banner238

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce her yıl düzenli olarak organize edilen En Güzel Balkon ve En Güzel Bahçe Yarışması için geri sayım başladı. Yarışmaya katılmak isteyen vatandaşların, yarışma tarihine kadar Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bizzat başvurması gerektiği açıklandı.
YARIŞMAYA OKUL BAHÇESİDE EKLENDİ
Her yıl düzenlenen organizasyonda bu yıl en dikkat çeken farklılık ise konut balkon ve bahçelerinin yanısıra, Okul Bahçesi kategorisinde de tüm okullar katılım sağlayabilecek. Başvuru sırasında tüm katılımcılar, mekanlarının fotoğraflarını ister çıktı olarak isterse elektronik ortamda teslim edebilecek.Ön elemefotoğraflardan yapılacak ve son kalanlar, jüri üyeleri tarafından gezilerek değerlendirilecek.
Akdeniz Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğretim GörevlisiDoç. Dr. Reyhan Erdoğan,Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar, Peyzaj Mimarları Odası Alanya Temsilcisi Hasan Uysal, Peyzaj Mimarı Hande Doru, Peyzaj Mimarı ve Kentsel TasarımcıSedaŞanlıdere, Çevre Gönüllüsüİsmail Haboğlu ve Fotoğraf SanatçısıAli Aral’dan oluşan jüri üyeleri, 29-30 Nisan 2019 tarihleri arasında katılımcıları değerlendirecek. 
Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar yaptığı açıklamada En Güzel Balkon, En Güzel Bahçe Yarışması’nın düzenlenme amacı olarak halkın çevreye ve yeşile duyarlılığını artırarak daha yaşanılabilir çevreler, görsel kalitesi artmış kullanışlı mekanlar yaratma hedefi olduğunu belirtti.
 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.