banner113

Bu sergiyi herkes gezmeli

banner106

Alanya Belediyesi tarafından “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” için hazırlanan “Engelsiz Sanat Atölyesi Geleneksel El Sanatları ve Resim Sergisi” Kültür Merkezi’nde açıldı. 

Bu sergiyi herkes gezmeli
05 Aralık 2018 Çarşamba 13:14

banner108
banner238

Alanya Belediyesi Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi Engelsiz Sanat Atölyesi kursiyerleri tarafından hazırlanan Engelsiz Sanat Sergisi’nin açılış programına Alanya Belediye Başkan Yardımcı Nazmi Yüksel, Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Alanya Belediyesi Meclis Üyesi Emine Çalış ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi Sorumlusu Esra Yemez; “2014 yılında gerçekleştirdiğimiz Engelsiz Sanat Atölyesinde engelli birey ve yakınlarına; kara kalem, yağlı boya, ebru çalışması, kabak boyama, qualling, filografi, ahşap boyama, sabundan meyve yapımı, ipek kozasından çiçek yapımı gibi sanat alanında birçok kurs vermekteyiz. Bir yıl boyunca atölyemizde yapılan çalışmaların sizlerin beğenisine sunuyoruz. “dedi.

“ÖZEL EĞİTİM OLMADAN, ÇAĞDAŞ EĞİTİM OLMAZ”
Engelsiz Sanat Atölyesi El Sanatları Öğretmeni Ayşegül Macar Koçak, “Özel Eğitim Olmadan, Çağdaş Eğitim Olmaz. Ne mutlu ki bana, bu engel tanımaz imzaların sahipleriyle, bu süreçte yol arkadaşlığı yaptım, şeref duydum.” dedi.
YÜKSEL, EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM
Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, “Sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Geleneksel hale getirdiğimiz sergimizin açılışını birlikte gerçekleştiriyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.