banner113

Bu yaz Türkiye'de oda bulabilir miyiz?

banner106

Türkiye'de hem iç pazar hem de yurt dışı erken rezervasyonlarındaki artış, Rusya seyahat pazarının da gündeminde. Rus turizmciler, bu yıl Türkiye'deki otellerde yer bulunup bulunmayacağını tartışıyor. 

Bu yaz Türkiye'de oda bulabilir miyiz?
01 Şubat 2018 Perşembe 15:43

banner108
banner238
Hem iç pazarda hem de yurt dışında Türkiye'ye dönük rezervasyonların arttığına ilişkin haberler Rusya turizm sektörünün de gündeminde. Geçtiğimiz yıl daralan Avrupa pazarı nedeniyle yer bulmakta sıkıntı çekmeyen Ruslar, bu yıl durumun ne olacağını merak ediyor.
TourDom'a konuşan Rus turizmciler, Türkiye talebinin 2018 yılında da artmaya devam edeceğini ve bu nedenle tur operatörlerinin Türkiye kapasitesini arttırdığını belirtiyor. 
BIBLIO GLOBUS: ERKEN REZERVASYONLAR YÜZDE 25 ARTTI
Rusya'dan Türkiye'ye dönük talebin 2018 yılında da artacağına dair beklentiler satışlarla da doğrulanıyor. Rusya'nın önde gelen tur operatörlerinden Biblio Globus, Türkiye'ye dönük erken rezervasyonlarda yüzde 25 artış olduğunu belirtiyor. Buna karşın Türkiye'deki otellerde yer sıkıntısı olmadığını belirten şirketin genel müdürü Irina Kostenko, ''Sanırım Türkiye ile ilgili tek sıkıntı popüler otellerdeki yerleri konfirme etme konusunda yaşanacak.'' açıklamasını yaptı.
RASHED MEMEDOV: OTELLER ŞORTA DÜŞEBİLİR
Öte TBS Group daha ciddi sorunlar yaşanabileceği görüşünde. TBS Group Genel Müdürü Rashad Mamedov, 2018 sezonunda sadece stop sale durumu olmayacağını, otellerin şorta düşmesi ile de karşı karşıya kalınabileceğini belirtiyor. Memedov, ''Türkiye'ye dönük turist akışında ciddi bir artış beklemiyoruz. Belki bazı bölgelerde fiyatlar yüzde 17-20 bandında bir artış gösterebilir.'' yorumunda bulundu.

 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.