banner113

DEMKOD’dan Ramazan yardımı 

banner106

DEMKOD Başkanı Emine Keyaoğlu, hayırseverlerin desteği ile temin edilen Ramazan ayı yardım paketlerini kırsal kesimlerdeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. 

DEMKOD’dan Ramazan yardımı 
15 Mayıs 2020 Cuma 16:05

banner108
banner238


Her yıl kırsal kesimlerden üniversitede okuyan öğrencilere burs desteği sağlayan Demirtaş Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği (DEMKOD), Ramazan ayında da yardım paketlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. DEMKOD Başkanı Emine Keyaoğlu, hayırseverlerin desteği ile temin edilen yardım paketlerini kırsal mahallelerde ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. Ev ev dolaşarak kendi elleri ile teslim ettiği yardımlar için hayırseverlere teşekkür eden Keyaoğlu, yardımlaşmanın artmasını temenni etti. 

Aynı zamanda Türk Hava Kurumu (THK) Alanya Şube Başkanı olan Keyaoğlu, fitre ve zekat için çağrısını da yineledi. Yasaların verdiği yetki doğrultusunda 2020 yılında fitre ve zekat toplama faaliyetinin THK Alanya Şube Başkanlığı’nca yürütüleceğini belirten Keyaoğlu, “THK yardım toplama faaliyetlerine yasaların kendisine verdiği yetki doğrultusunda önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da devam edecek. İlçemizdeki muhtarlıklara zarf dağıtımı THK Alanya Şube Başkanlığımızca koordine edilecek” dedi.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.