banner113

Deniz Uğur: Almanya'da Türkiye tatilini yüzde 20 daha pahalıya satıyoruz

banner106

Almanya pazarında Türkiye rezervasyonlarının çok iyi gittiğini belirten Bentour Reisen CEO'su Deniz Uğur, ''Geçen yıla kıyasla en az iki kat artıda gidiyoruz. Hatta bir arada neredeyse 3 katına yaklaştı.'' ifadelerini kullandı.

Deniz Uğur: Almanya'da Türkiye tatilini yüzde 20 daha pahalıya satıyoruz
14 Mart 2018 Çarşamba 07:13

banner108
banner238
Sayıdan çok fiyatın önemli olduğunu kaydeden Uğur, ''Şu anda biz Türkiye tatil ürünlerini geçen yıla göre yüzde 20 daha pahalı satabiliyoruz. Bu gösteriyor ki, sadece ucuz fiyatı görüp gelmiyor insanlar. Aileler artık geri geliyor. Bu bizim için çok önemli.'' dedi.
''ÜST GELİR GRUBU DA YAVAŞ YAVAŞ DÖNÜYOR''
Üst gelir grubuna mensup Almanların da Türkiye'ye dönmeye başladığını söyleyen Uğur, ''Ancak golfçüler henüz dönmedi. Onların da gelecek kış döneceğini düşünüyorum.'' şeklinde konuştu.
''TÜRKİYE'YE 150 BİN KOLTUK PLANLADIK''
Bentour'un 2018 yılı için Türkiye'ye 150 bin koltuk planladığı bilgisini paylaşan Deniz Uğur, 50 bin koltuk da diğer ülkelere planladıklarını dile getirdi. Uğur, ''Ana destinasyonumuz Türkiye ama bunun yanında diğer ülkeleri de satmaya başladık.'' dedi.
Almanya'da oluşan Türkiye  talebinde hem fiyatın, hem de ürünün kalitesinin ol oynadığını kaydeden Deniz Uğur, 2018 yılında Almanya pazarının nasıl olacağı konusunda ise şu ifadeleri kullandı:
''2015 SAYILARINI YAKALARIZ''
Almanya'da şu anda fiyatlarımız geçen yılın yüzde 20 üstünde. Sayı anlamındaki artışın ise yüzde 40 civarında olacağını tahmin ediyorum. İsviçre'de yüzde 70, Avusturya'da 10-15, Hollanda da ise yüzde 100 artış olacağını düşünüyorum. Türkiye olarak 2015 sayılarını yakalayabileceğimizi düşünüyorum.

banner109
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.