banner113

Erkan Yağcı açıkladı: Hollanda pazarında çift haneli büyüme var

banner106

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı Dr Erkan Yağcı, erken rezervasyon verilerinin, 2019’da Hollanda pazarında çift haneli bir büyüme yakalanacağının işareti olduğunu belirti.

Erkan Yağcı açıkladı: Hollanda pazarında çift haneli büyüme var
10 Ocak 2019 Perşembe 09:16

banner108
banner238

''ÇİFT HANLİ BÜYÜME VAR''

Sezonun gidişatı ile ilgili ilk verilerin alınacağı fuar olması açısından Hollanda’da düzenlenen Utrecht Turizm Fuarı’nın önemli olduğunu belirten Erkan Yağcı, ‘’Hollanda pazarı gerek Antalya gerekse Türkiye’nin diğer destinasyonları açısından önemli ülkelerden biri. Aldığımız verilere göre, Hollanda pazarında şu anda çift haneli bir büyüme söz konusu.’’ dedi.

''HOLLANDA VE BELÇİKA'DA 2014 RAKAMLARI YAKALANIR''

2018 yılında Türkiye’nin en yavaş ivme gösterdiği pazarların Hollanda ve Belçika olduğuna dikkat çeken Yağcı, ‘’Aldığımız veriler, 2019’da bu iki pazarda en iyi yılımız olan 2014 sayılarını yakalayacağımızı gösteriyor. Dolayısıyla Hollanda’dan aldığımız ilk veriler son derece olumlu.’’ ifadelerini kullandı.

''UÇUŞ İZİNLERİ VE UÇUŞ SIKLIĞI ÖNEMLİ''

Hollanda’da elde edilen erken rezervasyon sayılarının Avrupa pazarında güçlü bir dönüş olacağını gösterdiğini kaydeden AKTOB Başkanı, ‘’Hollanda pazarı için en önemli şeylerden biri yeterli uçuş iznlerinin alınarak uçuş sıklığının sağlanması. Bu iki konuda gelişme gösterirsek pazarın gelişmesi için de daha iyi bir ivme yakalamış oluruz.’’ değerlendirmesinde bulundu.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.