banner113

Gazipaşa'ya Alanya'dan tanıtık isim aday adayı...

banner106

Alanya'nın tanınmış diş hekimlerinden Murat Özçelik, CHP Gazipaşa Belediye Başkan aday adayı oldu. 

Gazipaşa'ya Alanya'dan tanıtık isim aday adayı...
14 Kasım 2018 Çarşamba 08:49

banner108
banner238

Özçelik, “Gazipaşa’ya yeni bir vizyon, yeni bir kimlik kazandıran, marka değerini yükselten, kentin estetiğine, yeşiline, tarihine sahip çıkan bir yönetim anlayışı göstereceğiz” dedi.
TARIMA DESTEK SÖZÜ
Türkiye’nin önde gelem tarım merkezlerinden biri olan Gazipaşa’da, tarım ve turizme ayrı ayrı destek vereceklerini verileceğini söyleyen Özçelik, “Tarımla geçinen ilçemizde turizm çok önemli bir alternatif olacak. Birbirini baltalayan değil hem tarımı hem de turizmi destekleyen bir yaklaşım içinde olacağız. Gazipaşa’nın öne çıkan ürünlerinin pazarlanması, markalaşması için kooperatifçiliği destekleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

“GAZİPAŞA’NIN GÜZELLİKLERİNİ DÜNYA İLE BULUŞTURACAĞIZ”
“Turisti sadece havalananda karşılayıp Alanya’ya gönderen değil Gazipaşa’mızın tarihsel, yayla ve doğal güzelliklerini görmelerini sağlayan, esnafımızın turistle buluşmasını sağlayacak projelerimizi hizmete sokacağız” diyen CHP Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Murat Özçelik, “Turizm alanlarının eksikliklerini gidererek, yatırımcıları teşvik eden bir yönetim anlayışı göstereceğiz. Turizm acenteleri ve turları ile anlaşarak sesiz cennet Gazipaşa’mızın tüm güzelliklerini dünya ile buluşturacağız” dedi.

“HEDEFİMİZ MUTLU VE HUZURLU BİR GAZİPAŞA İNŞA ETMEK”
Özçelik, “Yine ilçemizi, sanatla, sporla, kültürle buluşturarak, ilçemize ismini veren cumhuriyetimizin kurucusu tek liderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e bos sözlerle değil, gece gündüz çalışarak layık olmaya çalışacağız. Hedefimiz mutlu ve huzurlu bireyler yaratarak, mutlu ve huzurlu bir Gazipaşa yaratmak olacak” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi’ne ve kendisine gönül veren seçmenlerden destek beklediğini sözlerine ekleyen Özçelik, “Gazipaşa Belediyesi 31 Mart’tan itibaren CHP çatısı altında olacak. Buna inanıyorum” değerlendirmesinde bulundu.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.